Tokgöz o futbolcuya ateş püskürdü [VİDEO HABER]

Basın sözcüsü Mustafa Tokgöz, maçın ardından açıklamalarda bulundu. Tokgöz, Pedro Henrique'nin 54. Dakikada gördüğü kırmızı karta tepki gösterdi.

Tokgöz o futbolcuya ateş püskürdü [VİDEO HABER]

Hatayspor maçında 10 kişi kaldıktan sonra oyun düzeninin bozulduğunu belirten Tokgöz, “Pedro’nun kırmızı kart görmesiyle her ne kadar da profesyonelce de olsa defansa yardım etmek amacıyla da olsa o kartı görmemeliydi. Ben şahsen yönetim kuruluna Pedro’ya o karttan dolayı ceza vermesi için öneride bulunacağım. 10 kişi kaldıktan sonra maalesef takım dağıldı. Pozisyonlar bulduk son dakikada, ama istediğimiz netlikte yüzde 100 gol şansı pozisyonlar değildi. Hatayspor’u tebrik ediyorum” dedi.

Kayserispor’un bulunduğu konumu hak etmediğini sözlerine ekleyen Tokgöz, “Maçın hakkı en kötü beraberlikte, ama yenildik, üç puanı kaybettik. Yenilginin sorumluları var, verilecek cezalar var, yapılacak şeyler var. Bu takıma kasti zarar verenler cezalandırılır. Bu takımı nerelerden getirdiğimiz belli, ciddi emek harcandı. Başkanın verdiği bir özveri var, hak ettiğimiz puan bu değil. Gereken her şey bu hafta içi yapılacak” diye konuştu.

Haber-Görüntü: Muhammed Kösedağ / Hakan Çiftci