'TANZİM' KAYSERİ'DE UCUZLUĞUN MARKASI OLDU

İç Anadolu'nun en büyük tanzim satış mağazası olan 'Kayseri Tanzim', başka hiç bir yerde bulunmayan düşük fiyatları ile Kayseri'de adeta ucuzluğun markası oldu.

'TANZİM' KAYSERİ'DE UCUZLUĞUN MARKASI OLDU

Sivas Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren Kayseri Tanzim Satış Mağazası 10 Bin metrekare kapalı alanda müşterilerine hizmet veriyor. Firma Genel Müdürü Ahmet Çizmeli, ‘1 günlük değil haftanın her günü indirim’ sloganı ile Kayserili vatandaşlara en uygun fiyattan ürünlerini sunmaya gayret gösterdiklerini dile getirdi. 
 
Konuya ilişkin bilgiler aktaran firma genel müdürü Çizmeli, kendilerine ait Develi’de 130 dönümlük çiftlikleri bulunduğunu, doğal ve kaliteli et üretimi yaptıklarını, bunları da Kayseri Tanzim’de satışa sunduklarını ifade ederek şunlara değindi; “Develi’de 130 dönümlük bir çiftliğimiz bulunmakta. Burada doğal ve veteriner kontrolünde ürettiğimiz etleri, arada komisyoncu olmaksızın kendi mağazamız olan Kayseri Tanzim’de satışa sunuyoruz.  Bu sayede etlerimiz hem kaliteli, doğal hem de gayet ucuz fiyattan vatandaşlara ulaşmaktadır. Şu an gerek gıda, gerek temizlik maddeleri, gerek et ve gerekse meyve-sebze gibi bir evin ihtiyacı olan hemen her türlü üründe Kayseri’nin en uygun mağazasıyız diyebilirim. Örnek vermek gerekirse; domates 1 lira, kıyma 30 lira, hurma 2 buçuk lira. Hem kaliteli hem de fiyat olarak en uygun ürünleri vatandaşlarımıza sunmaktan mutluyuz, gururluyuz. Vatandaşlarımızın da ilgisi zaten kaliteli ve hesaplı olduğumuzu gösteriyor. Şimdiye kadar 100 bin müşterimiz marketimizi ziyaret etti. Vatandaşlarımız bize ödeme kasalarında teşekkür ediyor, memnuniyetini bildiriyor. Biz de bu hizmeti sağlamaya, sürdürmeye gayret ediyoruz. Özellikle sebze ve meyve fiyatlarımız neredeyse HAL’den daha ucuza satışa sunulmaktadır. Çünkü biz direkt olarak Mersin’den, Adana’dan üreticiden alıyoruz. Aradaki komisyoncular devre dışı kalınca fiyatlar otomatikman aşağıya iniyor. Tarladan aldığımız ürünleri direkt olarak Kayseri’ye getiriyoruz. Ucuz fiyat uygulamamız geçici değil, inşallah kalıcı olacaktır. Kayseri’de ucuzluğun adeta markası olan mağazamız haftanın her günü sabah 08.00 ve 22.00 saatleri arasında açıktır.” HABER-FOTO: KAAN AKBAŞ