TALAS'TA İLÇE BAYRAMLAŞMASI

Talas Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen törenle ilçede protokol ve vatandaşlar bayramlaştı. Burada konuşan AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, 'Sayın Talas Belediye Başkanımızın özellikle kırsal mahallelerde başlattığı çalışmalar, kendisinin ne kadar doğru bir tercih olduğunun göstergesidir.' dedi.

TALAS'TA İLÇE BAYRAMLAŞMASI

Belediye meydanındaki törenin açılış konuşmasını yapan Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, sözlerine alandakilerin bayramını kutlayarak başladı. Başkan Yalçın, belediye başkanı olarak göreve geleli çok kısa bir süre olmasına rağmen önemli işlere imza atmaya başladıklarını belirterek, “Sayın Özhaseki Bakanımızla İl Jandarma Komutanlığı arazisinden 110 bin metrekarelik alanın Talas Millet Bahçesi sözünü aldık. Zincidere’deki göletin mesire alanı olması sözünü aldık. Cemil Baba Mezarlığı bölgesinde kentsel dönüşüm alanının işlemlerine başladık. Bütün bunları meclis üyelerimizle oy birliğiyle kararlar alarak yapıyoruz. Bu, Talas için bir güzellik. Son olarak ilçe girişindeki 5 katlı binanın kültür merkezi ve 7/24 kütüphane olması için meclis kararı aldık. Bu yıl projelendirme yılı olarak çalışıp seneye temellerini atmış olacağız.” diye konuştu.
 
AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer de, sözlerine Kurban Bayramının mübarek olmasını dileyerek başlarken, “Ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.
 
AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız da, vatandaşların bayramlarını kutlayarak, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’ın çok önemli bir projeyi yürüttüğüne dikkat çekti. Yıldız, “Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği tecrübesiyle beraber bir kırsal mahallenin bütün ihtiyaçlarını birimlerce karşılanması çalışması son derece isabetli. Kendisinin Talas Belediye Başkanlığı adaylığı sürecinde ne kadar isabet ettiğimizi bir kez daha anlıyorum. Kendisini tebrik ediyor, Ankara’daki ve Kayseri’deki bütün projelerinin takibinde yanında olduğumuzu bir kez daha hatırlatmak istiyorum.” şeklinde konuştu.
 
Konuşmaların ardından protokol, vatandaşlarla ve partililerle bayramlaştı. Bayramlaşmada vatandaşlara dondurma da ikram edildi. BÜLTEN