TALASGÜCÜ BAŞKA BAHARA…

Bölgesel Amatör Lig 3. Bölge playoff maçında Arguvan Belediyespor ile Mersin'de karşılaşan Talasgücü Belediyespor, sahadan 2-1 mağlup ayrılarak 3. Lig'e yükselme şansını kaybetti.

TALASGÜCÜ BAŞKA BAHARA…

BAL 3. Bölge ikinci maçında Arguvan Belediyespor ile Mersin'de karşılaşan Talasgücü Belediyespor, 3. Lig hedefini başka bahara erteledi. Sahadan 2-1 mağup ayrılaan Kayseri ekibi maçı da 9 kişi tamamladı. Tayfun ve Yusuf kırmızı kart gördü. Talas, cuma günü saat 15:00’te Ankasspor ile formalite maçına çıkacak.

Mersin Stadyumu'nda oynanan müsabakada 12. dakikada kalesinde golü gören Talasgücü Belediyespor'da, 32'de Yusuf Kılıç, gole giden rakibini indirmesi sonucu kırmızı kart gördü ve takım 10 kişi kaldı. İlk yarının uzatma anlarında sinirler gerildi. Talas'tan Tayfun, Arguvan'dan Arif kırmızı kart gördü. Talasgücü 9 kişi kaldı. 45+7'de 9 kişi kalan Talas, kalesinde ikinci golü gördü.

Buna rağmen ikinci yarıda müthiş bir futbol ortaya koyan Kayseri ekibi, 84'te Adem ile farkı bire indirdi. Kalan dakikalarda beraberlik için önemli fırsatlar bulsa da bunları değerleniremedi ve sahadan 2-1 yenik ayrıldı. Böylece Talasgücü, 3. Lig hedefini kaybetti. Cuma günü Gaziantep Ankasspor ile formalite maçına çıkacak olan Talasgücü, daha sonra Kayseri'ye dönecek.

Muhammed Kösedağ