Talas Denizspor'da transferler sürüyor

Birinci Amatör Küme ekiplerinden Talas Denizspor, hem iç hem de dış transferlere devam ediyor. Kırmızı-siyahlı takım iç transfer 3 isimle yeniden anlaşırken, Simya Koleji'nden ise Tolga Taşoluk ile anlaşma sağladı.

Talas Denizspor'da transferler sürüyor

Talas Denizspor Kulübü Başkanı ve Teknik Sorumlusu Deniz Niğdelioğlu, iç transferde nikah tazelenen kaleci Ertuğrul Keleş, kanat oyuncusu Uğur Ayar ve orta saha Derviş Bayrak ile biraraya gelerek el sıkıştı. Dış transferde de Simya Koleji'nden Tolga Taşoluk transfer edildi. Taşoluk, sol bek ve stoper pozisyonlarında görev alıyor.

Kulüp Başkanı ve Teknik Sorumlu Deniz Niğdelioğlu yeni transferler hakkında yapığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi;
Yeni sezon hazırlıklarımıza yakın zamanda başlayacağız. Şimdilik iç ve dış transferleri hallediyoruz. Takımımıza kurup daha sonra çalışmalara start vereceğiz. İyi bir kadro kurup, Talas Denizspor'un adından sıkça bahsettireceğiz. İnşallah iyi bir sezon geçiririz." şeklinde konuştu.
Başkan Niğdelioğlu, forma sponsoru olan Aknur Panayır AVM'ye de desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Transfer olan futbolcular, Talas Denizspor'a katıldıkları için mutlu olduklarını ve takıma şampiyonluk yolunda katkı vermek için ellerinden geleni yapacaklarını belirttiler.

Bomba transferler gelecek

Başkan Niğdelioğlu, ilerleyen günlerde transferlerin devam edeceğini belirtti. Niğdelioğlu," Transferler ilerleyen günlerde sürecek. Asıl bomba transferleri, transfer döneminde gerçekleştireceğiz. Talas Denizspor'u şampiyon yapmak için tüm gücümüzle çalışağız" dedi.

Spor servisi