Sıra Dışı Siyasi Parti Başkanı: 'Narin'

1988 yılından bu yana nakkaşlık yaptığını dile getiren Yeniden Refah Partisi Kayseri İl Başkanı Önder Narin, bugüne kadar yüzlerce caminin nakkaşlık işlerini yürüttüğünü belirterek 'Nakkaşlıkta Türkiye'nin bir numarasıyız. Camileri nakşediyoruz, insanların gönlünü de nasıl nakşedeceğimizi biliyoruz' ifadelerinde bulundu.

Sıra Dışı Siyasi Parti Başkanı: 'Narin'

Konuya ilişkin bilgiler edindiğimiz Yeniden Refah Partisi Kayseri İl Başkanı Narin, 31 yıldır nakkaşlık yaptığını dile getirerek bugüne kadar aralarında İstanbul Büyük Çamlıca Camisi, Kayseri’deki Fevzi Mercan Camisi, Hulusu Akar Camisi gibi yurt içindeki camilerin yanı sıra Kırım’daki Cuma Camisi, Kazakistan’daki Nursultan Camisi ile Almanya, Fransa gibi dünyanın çeşitli ülkelerindeki camilerde de nakkaşlık işleri yaptığını kaydetti. Parti il başkanı ve aynı zamanda da nakkaş olan Narin, nakkaşlığı para kazanmak için değil, çok sevdiği ve heyecan duyduğu için yaptığını da sözlerine ekledi. 
 
‘NAKKAŞ ÖNDER NARİN’ TESCİLLİ BİR MARKA
 
Nakkaşlığın Türkiye’de temsilcisi olduğunu dile getiren ve 31 yıldır nakkaşlık işleri yaptığını belirten Narin, ‘Nakkaş Önder Narin’ in aynı zamanda tescilli bir marka olduğunu paylaştı. Narin; “Şirketimizin iki merkezi var. Biri Kayseri’de diğeri İstanbul’da. Ben Kayseri’de yaşıyorum. Annem babam burada, buralıyım. Şu ana kadar sadece kendi işimle uğraştım. Nakkaşlığı severek, aşkla yapıyorum, ilk günkü gibi heyecan duyuyorum hala. Para için yapmıyorum. Camileri süslemeyi çok seviyorum. Uzun yıllar daha yapacağım. Öğrenciler yetiştiriyorum. 40 kadar öğrencimiz var. Siyasete de büyük bir ilgim vardı. Erbakan Hoca’ya ve milli görüşe de çok büyük bir sevgim vardı. Zaten o geçmişten geliyorum. Bize yabancı değil. Erbakan Hocamızın oğlu Fatih Bey’in parti kurması sonrası bizi genel merkeze davet etmesi ve görev vermesi ile bu göreve gelmiş bulunuyorum. Şimdi 2. 40 yılda 2. Erbakan dönemi diyoruz ve Erbakan Hocamızın yarım kalan projelerini tamamlamak için kollarımızı sıvadık” şeklinde konuştu.
 
“SİYASİ ORTAMDA EN TEMİZ PARTİ”
 
Açıklamalarında; “Nakkaş olduğumuz için insanların gönlüne nasıl gireceğimizi de biliriz. Camilerimiz gibi mesleğimiz gibi insanların gönlünü de nakış nakış işleyeceğiz” diyen Narin, Kayseri’de partilerine büyük bir teveccüh olduğunu bildirerek; “Milli görüş çizgisi, insanların refaha olan özlemini yeniden filizlendirerek, yeniden insanları refaha ulaştırma gayretleri ile devam edecek” dedi. Narin, şu anda siyasette en temiz partinin Yeniden Refah Partisi olduğunu da sözlerine ekleyerek, halkın bütün partilere karnesinde notunu verdiğini söyledi. HABER-FOTO: KAAN AKBAŞ