Sıra dışı evlilik teklifi

Amatör Futbolcu Aydemir Yavuz, Talas Paraşüt indirme alanında sevgilisi Nastaran Afshari'ye paraşütten indiği an evlenme teklifi etti. İran asıllı Nastaran Afshari, gökyüzünden paraşütle inerken 'Benimle evlenir misin?' yazılı pankartı gördüğünü ve çok heyecanlandığını söyledi.

Sıra dışı evlilik teklifi

Kayseri amatör liglerinde birçok takımda forma giyen ve son olarak Kayserigücü forması terleten Aydemir Yavuz, sevgilisi Nastaran Afshari 'ye evlenme teklifi etti. Yamaç paraşütü ile uçuş yapan Afshari, aşağı indiğinde sevgilisinden evlilik teklifi aldı. Büyük şaşkınlık yaşadı.

Kayseri 'nin Talas ilçesinde yer alan paraşüt indirme alanında yapılan evlilik teklifi öncesinde bütün hazırlıklar tamamlandı. Futbolcu Aydemir Yavuz, kız arkadaşının uçuş için Ali Dağı 'nın tepesine gittiği sırada aşağıda hazırlıkları hızlandırdı. Teklif için pankart hazırlatan Yavuz, çiçek ve yüzük ile sevgilisinin aşağı inmesini bekledi. Ali Dağı semalarında süzülen Nastaran Afshari, yere ayak bastığında hayatının şokunu yaşadı. Elinde çiçeklerle sevgilisini karşılayan Aydemir Yavuz, diz çökerek evlilik teklifini gerçekleştirdi. Benimle evlenir misin sorusuna "Evet" cevabını alan Yavuz, evliliğe ilk adımını atmış oldu. Paraşüt Alanı 'nda yer alan vatandaşlar ise bu olaya alkışlarla destek verdi. Cuma günü ise aileler arasında yapılan söz merasimi ile yüzükler takıldı.

Futbolcu Aydemir Yavuz, teklifin ardından, “4 buçuk yıldır beraberiz. Yıllardır bu abı bekliyorduk. Çok şükür bugüne kısmetmiş. İnanılmaz bir heyecanım vardı. Seneye de inşallah düğüne herkesi bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Büyük heyecan yaşadığını belirten Nastaran Afshari ise,”Evlilik teklifi alan Nastaran Afshari ise,"Çok heyecanlandım. Hiç böyle bir şey beklemiyordum. Onu çok seviyorum. İyi ki hayatımda." şeklinde konuştu.

Haber: Muhammed Kösedağ