Şimdi seri zamanı

Kadınlar Basketbol Ligi 8. haftasında yarın Mersin Yenişehir'i konuk edecek olan Bellona Kayseri Basketbol, kazanarak galibiyet serisi başlatma hedefinde...

Şimdi seri zamanı

Çıkışını sürdürmek istiyor

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde geçen hafta sonu OMG Ormanspor’u deplasmanda 80 - 79 mağlup eden Bellona Kayseri Basketbol, ilk galibiyetini 7. haftada elde etmişti. Yarın ise 8. maçına çıkacak olan Kayseri temsilcisi, Kadir Has Spor Salonu’nda Mersin Yenişehir’i konuk edecek. Sarı-kırmızılı ekip, rakibi karşısında kazanarak çıkışını sürdürmek amacında.

Müsabaka saat 16:00’da...

Yarın Kadir Has Spor Salonu’nda oynanacak olan Bellona Kayseri Basketbol - Mersin Yenişehir müsabakası saat 16:00’da başlayacak. Rakip Mersin 7 maçta 4 galibiyet, 3 yenilgi alarak 11 puanla altıncı sırada yer alıyor.
Bellona Kayseri Basketbol ise 7 maçta 1 galibiyet, 6 yenilgi alarak 8 puanla 11. sırada bulunuyor. Kayseri ekibi yarın ikinci galibiyet için parkede olacak.

Gözler Melis - Harris ikilisinde...

Bellona Kayseri Basketbol’da lig başından beri performanslarıyla dikkat çeken Melis Gülcan ve Tyasha Harris, Mersin maçında da Koç Ayhan Avcı’nın en büyük kozları olacak. Son Ormanspor maçında bu ikili, rakip potaya 55 sayı bıraktı. Melis Gülcan 7 maç sonunda 17 sayı ortalamasını yakaladı. Harris ise 4 maçta 19.2 sayı ortalamasıyla oynadı. Melis 7 maçta 119 sayı, Harris ise 4 maçta 77 sayı attı.

Spor servisi