Seyrani'de dönüşüm sürüyor

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar'ın Seyrani Mahallesi'nde başlattığı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında modern evlerine kavuşan aileler, hayatlarının olumlu anlamda tamamen değiştiğini ve çok memnun kaldıklarını belirtti.

Seyrani'de dönüşüm sürüyor

Başkan Çolakbayrakdar, kentsel dönüşümün sosyal bir dönüşüm olduğuna dikkat çekerek, “Bizim gayretimiz; yarınlarımız ve çocuklarımız için uygun çevre şartları olan okulu, parkı, yeşil alanı, pazarı, camisi, sosyal donatıları yapılmış her türlü belediye hizmetlerinin olduğu çağdaş standartlarda verilebilen bir mahalle kurmaktır.” diye konuştu.

Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında, Seyrani Mahallesi’nde 400 bin metrekare alan içerisinde bir kentsel dönüşüm olduğunu belirten Çolakbayrakdar, “Seyrani’de bir yandan teslim ettiğimiz konutlar diğer yandan ise devam eden konutlar buranın çehresini tamamen değiştirecek ve bölgenin değerine değer katacak. Seyrani Yaşam Alanı Projesi tamamlanınca; her türlü sosyal donatıları oluşmuş bir mahalle olmakla birlikte, Kayseri’miz daha fazla yeşil alan kazanacak.” ifadelerini kullandı.

Kocasinan Belediyesi’nin yürüttüğü dönüşümle Seyrani Mahallesi’nde modern konutlara kavuşanlardan Galip Bulut (64) ise kentsel dönüşümle yapılan konuttan çok memnun kaldıklarını belirterek, “Yeni konutla hayatımızda büyük bir değişiklik oldu. Konforlu yaşamın yanı sıra daha geniş salon ve odalarla güzel yaşam sürdürüyoruz. İnsan hayatı tamamen değişiyor. Bu hizmetlerden dolayı Kocasinan Belediye Başkanı Sayın Ahmet Çolakbayrakdar’a çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Billur Bulut de gecekondudan bu modern konuta oturunca hayatlarının çok olumlu değiştiğini vurguladı. Bekir Boran (67)  ise yeni konut yaşantılarına kolaylıklar sağladığını ifade etti.

Kurumsal Haber