Şehit aileleri ve Gaziler, Başhekim ziyaretinde

Türkiye Harp Malülü Gaziler – Şehit Dul ve Yetimleri Deneği Kayseri Şubesi yönetim kurulu üyeleri Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İlhami Çelik'i makamında ziyaret etti

Şehit aileleri ve Gaziler, Başhekim ziyaretinde

Prof. Dr. Çelik’e şehit ailelerine ve gazilere göstermiş olduğu hassasiyetten dolayı teşekkür eden dernek yönetimi şehir hastanesinde pandemi döneminde yürütülen çalışmaları başarılı bulduklarını da ifade etti.

Türkiye Harp Malülü Gaziler – Şehit Dul ve Yetimleri Deneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz, Başkan Yardımcıları Ali Karagöz ve Süleyman Özdemir Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İlhami Çelik’i makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başkan Ali Yavuz, şehir hastanesinde gaziler ve şehit aileleriyle hassasiyetle ilgilenildiğini belirterek bu durumdan dolayı mutluluk duyduklarını ifade etti. Başkan Yavuz, bu hassasiyetten dolayı Başhekim Prof. Dr. İlhami Çelik’e teşekkürlerini iletti.

Başkan Ali YAVUZ , başkan yardımcıları Ali Karagöz ve Süleyman Özdemir, Başhekim Çelik’in göreve geldiğinden beri yapmış olduğu tüm çalışmaları yakından takip ettiklerini ve kendisini başarılı bulduklarını belirtti. Yavuz ; “Vatan ve bayrak için görev sırasında can veren şehitlerimizin emaneti olan ailelerine ve bizim gibi görev başında gazi olan vatan sevdalılarına hassasiyetle hizmet veren şehir hastanemizin tüm çalışanlarına tek tek teşekkürlerimizi iletmek isteriz. Bu nedenle Sayın Başhekimi ziyaret ettik. Yoğun iş temposunda bize zaman ayıran Sayın Başhekime pandemi sürecindeki çalışmaları için de ayrıca teşekkür ediyoruz. Sayın Prof. Dr. Çelik sağ olsun pandemi sürecinde hem bu salgınla mücadele etti hem de bütün vatandaşların ihtiyaçlarıyla ilgilendiği gibi gazi ve şehit yakınlarını da unutmadı." ifadelerini kullandı.

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi ve Kayseri Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İlhami Çelik de vatanın her karışının çok değerli olduğunu vurgularken; “Bu vatana hizmet etmekten onur duyuyoruz. Bilinmesini isterim ki özellikle şehitlerimizin emanetlerini ve gazilerimizi ömrümüz yettikçe hassasiyetle ve saygıyla karşılamaya devam edeceğiz. Tüm dünyayı etkisi altına alan covid -19 salgını süresince biz de kayseri şehir hastanesi olarak teyakkuzdayız. Süreci en az vakayla atlatabilmek ve yeniden normalleşebilmek şu sıralar en büyük isteğimiz olmuş durumda. Bu vesileyle ben bir kez daha vatandaşlarımıza hatırlatmak isterim ki; Sayın Cumhurbaşkanımız ile Sayın Sağlık Bakanımızın çağrılarına uyalım ve ciddi bir şekilde tedbirli olmaya devam edelim. Misafirlerime ziyaretleri için teşekkür ederken herkese sağlıklı günler diliyorum” dedi.