Saadet Partisi Kayseri'de üye sayısını yüzde 20 artırdı

Saadet Partisi (SP) Kayseri İl Başkanlığı üye çalışmalarına hız verdiklerini açıkladı. Yapılan çalışmalar sonucunda partinin Kayseri'deki üye sayısında yüzde 20 artış sağlandığı belirtildi.

Saadet Partisi Kayseri'de üye sayısını yüzde 20 artırdı

Saadet Partisi geride kalan dört ayda üye sayısını en çok arttıran siyasi parti oldu. Nisan ayında 211 bin 823 üyeye sahip olan Saadet Partisi, üye sayısını 59 bin 156 arttırdı ve toplam 270 bin 979'a ulaştı. Konuya ilişkin açıklama yapan Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Baki Coşkun, “Saadet Partisi son dönemlerde büyük bir çıkış yakaladı. Ciddi bir teveccüh söz konusu. Yaptığımız çalışmalar karşılık buluyor. Son olarak geçim ittifakının altını çizmiştik. Pazarda, meydanda, esnaf ziyaretlerinde velhasılı her yerde anlattık. Vatandaşımız da gerçeğin farkına vardı. Bu bizim dirilişimizin ilk nişanesi oldu. Açıklanan istatistik verilerine baktığımız zaman Kayseri’mizde yüzde 20 civarında bir üye artışı gördük. Bu durum bizi son derece memnun ediyor. Vatandaşlarımıza ve teşkilatımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

SON 4 AYDA 59 BİN 156 YENİ ÜYE

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Arıkan ise “Türkiye'deki tüm partiler içerisinde en çok üyeyi Saadet partisi yaptı. Saadet Partisi, izlediği politikalarla son seçimlerde aldığı oyun ötesinde siyasetteki etkisini ve etkinliğini güçlenerek artırmaya devam ediyor. Gece gündüz demeden çalışan, saha çalışmasını hiç terk etmeyen teşkilatlarımıza teşekkür ediyoruz.” açıklamasında bulundu.

>>Kurumsal Haber