Saadet Partisi Ağustos ayı il divan toplantısı yapıldı

Her ay düzenli olarak icra edilen il divan toplantılarından sekizincisi ağustos ayı il divan toplantısı, bütün ilçe teşkilatlarının katılımıyla Saadet Partisi İl binasında yapıldı.

Saadet Partisi Ağustos ayı il divan toplantısı yapıldı

Toplantı da gündemle ilgili konular ve parti çalışmaları hakkında önemli bilgiler veren il başkanı Nuri Ürkündaş, Ekim ayında yapılacak olan genel merkez 7.olagan kongresine, ilimizde kongre günü gelen ilçelerimizin kongrelerini yaparak Kayseri il teşkilatımızı eksiksiz olarak Ankara’da temsil edeceğiz dedi.
 
Ürkündaş; Ülke gündemiyle alakalı, Kuzey ıraktaki teröristle’ re karşı başlatılan Pençe harekatında Şehit düşen kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralanan Gazilerimize acil şifalar diliyorum. ırkçı emperyalist güçlerin ülkemiz üzerindeki hesapları tutmayacak, Türk ordusundan, milletinden gerekli cevabı alacaklardır. şu günlerde seneyi devriyesini kutladığımız Malazgirt meydan muharebesinde nasıl ders vermişsek şimdide aynı şekilde emperyal güçlere aynı dersi kahraman ordumuz verecektir bunda hiç şüphemiz yoktur.
 
Çalışan 3 milyon ve emekli 2 milyon memuru ilgilendiren toplu sözleşmesine değinen Ürkündaş ; “toplu sözleşmede tarafların anlaşamaması üzerine hakem heyeti ne intikal etmesi üzücü bir durumdur ; hükümet kanadının memura verdiği 2020 yılı için 4+4 , 2021 yılı için 3+3 zam teklifi memur kardeşlerimizi yoksulluğa itip enflasyona teslim etmektir bu kabul edilemez bir durumdur 54.hükümetin efsane başbakanı PROF.DR Necmeddin Erbakan hocamızın memur katsayısı için verdiği % 50 zam oranı Hükümete hatırlatmak isteriz”. dedi
 
İlçe raporlarının alınmasının ardından divan toplantısı sona erdi. BÜLTEN