Pandemide de sağlık yatırımları devam ediyor

İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ali Ramazan Benli, Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun ile beraber yapımına devam edilen 75 yataklı Bünyan İlçe Devlet Hastanesi'nde incelemelerde bulundu.

Pandemide de sağlık yatırımları devam ediyor

İnceleme esnasında yetkililerden bilgiler alan Benli, “Bir yandan pandemi ile mücadele ederken, bir yandan da sağlık yatırımlarına hız kesmeden devam ediyoruz. Sarız İlçe Devlet Hastanesi’nin inşaatı devam ederken, Bünyan, Yahyalı ve Develi ilçelerimizde ki hastane inşaatları da son aşamaya geldi. 11 Mart’ta korona virüsün ülkemizde görülmesinin sağlık sektörünün üzerindeki yük arttı. Bir taraftan virüsle mücadele ederken, bir taraftan da Kayseri’mizdeki yatırımları takip ettik. 75 yataklı bu hastanemiz, açıldığında Bünyanlı vatandaşlarımızın hizmetinde olacak” diye konuştu.

Yapılan ziyaret duyduğu memnuniyeti dile getiren Altun da, “Yeni yapılan devlet hastanemizin son durumu ve ilçemizde sunulan sağlık hizmetleri hakkında çeşitli istişarelerde bulunduk. İnşallah kısa zaman içerisinde 75 Yataklı Yeni Bünyan Devlet Hastanemizi vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” şeklinde konuştu.

Kurumsal Haber