Özhaseki, Denizli 'de konuştu

Denizli'ye bir dizi ziyarette bulunmak üzere gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Denizli Valiliğini ziyaretinin ardından AK Parti Denizli İl Başkanlığı'na gitti.

Özhaseki, Denizli 'de konuştu

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Özhaseki, AK Parti hükümetlerinin geçmiş hükümetlerin yaptığı icraatın kat kat fazlasını hayata geçirdiğini söyledi.AK Parti olarak verdikleri sözleri tuttukları için vatandaşların tercihlerini hep AK Parti 'den yana kullandığını ifade eden Özhaseki, şöyle konuştu:

"Çok şükür 'Erdemliler Hareketi ' olarak başlattığımız bu harekette o kadar çok işler yaptık, adeta sessiz bir devrim yaşandı. Destanlar yazdık, elhamdülillah. Hükümet etme noktasında Cumhuriyet tarihi boyunca gelmiş geçmiş ne kadar hükümet varsa, bizim yapmış olduklarımız o hükümetlerin yaptıklarından kat kat fazladır."

“Cumhurbaşkanımız bu milletin onurunu temsil etmeye devam ediyor”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dik duruşu sayesinde vesayet rejimi toprağa gömdüklerini belirten Özhaseki, “Yurt dışında bu aziz milletin, dik duruşunu Sayın Cumhurbaşkanımız sayesinde gösterdik. Eski devlet adamlarının yurt dışından randevu almak için kaç ay beklediklerini, gittiklerini, gittiklerinde ezik vaziyette durduklarını hepimiz izlerdik. İçimiz yanardı adeta. Şimdi öyle mi oluyor? Cumhurbaşkanımızla görüşmek için günler öncesinden devlet başkanları sıraya giriyorlar, telefon sırasına giriyorlar. Gittiği her yerde Cumhurbaşkanımız bu milletin onurunu temsil etmeye devam ediyor. Allah 'a hamdolsun 20 yıllık bizim iktidarımız döneminde iş yapma var ve başarı var." dedi. Ayrıca Özhaseki, bugün karşılaşan problemleri yine yalnızca AK Parti kadroların çözebileceğini belirtti.

Muhalefet partilerinin belediyelerde taş üstüne taş koyamadığını vurgulayan Özhaseki, "Bir araya geldikleri yedili grup sokakta görseler birbirlerine selam vermezler. Hiçbir gün olsun eşlerini yanına alıp öbürüne çay içmeye gitmemişlerdir. Dünya görüşleri birbirine benzemez. Sosyal olaylara bakışları birbirine benzemez ama Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti düşmanlığı var ya bunların hepsini bir araya getiriyor." dedi.

“Süleyman’ımızı da Sinan’ımızı da bulduk”

Düşmanlık üzerine, yıkma üzerine bir araya gelmiş muhalefetten bir medeniyet doğmayacağının altını çizen Özhaseki, şöyle konuştu:

“Bir masa etrafında oturmak için hangi sırada oturacağını bir ay tartışanlar, bir salona girerken 'Sen mi önden gireceksin, ben mi önden gireceğim? ' diye 1,5 ay birbirlerini yazarlar vasıtasıyla hırpalayanlar, Türkiye 'nin devasa problemleri karşısında çözümü nerede üretecekler? Hani şair diyor ya, 'Hadi gel şu Süleymaniye 'yi yıkalım desen. İki kazma kürek, iki de ırgat gerek. Ancak hadi gel yapalım şunu geri desen. Bir Sinan bir de Süleyman gerek. ' Biz Süleyman 'ımızı da bulduk, Sinan 'ımızı da bulduk Allah 'a hamdolsun. Emin adımlarla yollarımıza devam ediyoruz."

“2023 'te yeni bir zafere imza atacağız”

Bütün şer güçlerin hedefinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın olduğunu ifade eden Özhaseki, şunları kaydetti:

“Bunca kötünün istemediği tek insan eğer Recep Tayyip Erdoğan ise biz de ona yol arkadaşlığı yapmaya devam edeceğiz, sonuna kadar yanında durmaya devam edeceğiz. Şahsımızı, nefsimizi tatmin etmek için değil, inandığımız değerler uğruna, iyi işler yapabilmek adına, bu milletin refahı adına, bu milletin iyiliği adına, yücelmesi adına, bayrağımızın dalgalanması ve ezanımızın okunması adına Allah 'ın izniyle 2023 'te yeni bir zafere imza atacağız.” dedi.