Özhaseki: 'Arık 'ın açıklaması fiyasko'

AK Parti Genel Başkanı Mehmet Özhaseki, CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık 'ın, Güneşli Mahallesi 'nde okul için bağışlanan arazilerin imara açıldığına dair iddiasını, 'fiyasko' olarak değerlendirdi.

Özhaseki: 'Arık 'ın açıklaması fiyasko'

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, yazılı bir açıklama yaparak, Güneşli Mahallesi 'nde, 1960 'larda vatandaşın Tarım Lisesi yapılması için devlete arazi bağışladığını, ancak bu arazinin Özhaseki 'nin Kayseri Büyükşehir Belediye başkanlığı yaptığı dönemde önce tarıma, ardından imara açıldığını iddia etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki de, başkanlığı döneminde, Kocasinan Güneşli Mahallesi’nde imar çalışması yapmadıklarını ifade etti.

Konuyla ilgili açıklamasında Özhaseki, “CHP’nin kiralık milletvekili Çetin Arık’ın Güneşli Mahallesi’yle ilgili şahsıma yönelttiği ifadeler tamamıyla yalan ve iftiradan ibarettir. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığım döneminde Kocasinan Güneşli Mahallesi’nde herhangi bir imar hareketi (imara açma, plan tadilatı, yapılaşma) kesinlikle yapılmamıştır. Konuyla ilgili açıklamayı; Kayseri Büyükşehir Belediyesi ilgili basın-yayın kuruluşlarına göndermiştir.” dedi.

MİLLETVEKİLİ ÇETİN ARIK 'IN KONUYLA İLGİLİ İDDİALARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ.

>>Haber Merkezi