Osmanlı Master'da durmak yok!

Elit Master Lig'de İç Anadolu Bölgesi ekiplerinden Osmanlı Masterler yeni sezon çalışmalarını Erkilet Stadı'nda yaptığı idmanlarla sürdürüyor. Hafta içerisinde antrenör Aydoğan Erdağ yönetiminde yaptığı idmanla çalışmalarına devam eden ekip, Ocak ayında başlaması planlanan lige hazır hale gelmek istiyor. Diğer yandan da transferler devam ediyor.

Osmanlı Master'da durmak yok!

Elit Master Lig’de İç Anadolu Bölgesi ekiplerinden Osmanlı Masterler yeni sezon çalışmalarını Erkilet Stadı’nda yaptığı idmanlarla sürdürüyor. 

Normal şartlarda bu hafta sonu başlaması gereken lig, pandemi nedeniyle ertelendi. Ocak ayında pandemi durumuna göre başlaması planlanan lig için çalışmalarına devam eden Osmanlı Masterler, kadrosuna önemli isimler katmaya da devam ediyor

Hedef şampiyonluk!

Hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirten antrenör Aydoğan Erdağ: “Pandemi dolayısıyla liglerimiz gecikti. İdman konusunda biraz sıkıntıya düştük. Yine de erken bir şekilde toparlanmaya çalıştık. Arkadaşlarımızın hepsini bir araya getirdik. İdmanlarımıza başladık. Önümüzdeki günlerde devletimizin vereceği kararları bekliyoruz. Ligimize başlayacağız. Yeni gelen arkadaşlarımız var. Takımımız çok iyiye gidiyor. Hatta şöyle söyleyebilirim ilk 11, ilk 16 kurmakta zorlanıyorum. İyi sporcu arkadaşlarımız var. Gerek Erhan başkanımız olsun, gerek Engin başkanımız olsun, takıma iyi sporcular kattılar. Sürecimiz iyiye gidiyor” şeklinde konuştu. Erdağ, bu sezonki iddianız nedir sorusuna ise,” Takımımız çok çok iyi gidiyor. Ligi en üst seviyede bitirmek ve şampiyon olmak istiyoruz” dedi.

Elit Master Lig nedir ?

Osmanlı Masterler Başkanı Erhan Güneş, Elit Master Lig hakkında bilgiler verdi. Güneş, ”Veteran lig herkesin bildiği gibi, futbol yaşantısını aktif olarak bitirip ikinci baharını yaşamak için yeniden sahalara dönen 40 yaş üstü master olarak kendini benimseyen insanların buluştuğu yerdir. Futbolu yaşamak adına tekrar sahalara dönen kişilere, master yada veteran denir.” dedi.

Lig bu hafta başlayacaktı

Başkan Erhan Güneş, normal şartlarda ligin bu hafta başlayacağını belirterek,“Elit Master Lig İstanbul Merkezli bir lig olduğu için, biz de İç Anadolu Bölgesinin oluşumunu yaptık Engin Akpınar kardeşimle birlikte. İç Anadolu Bölge sorumluları biziz. Buradaki ligi oluşturduk. Yaklaşık 1,5-2 aylık bir süreçte Engin’le beraber baya bir çaba içerisine girdik. Toplam 8 takımımız oldu. 8 takımlı ligi genel merkeze bildirdik, İç Anadolu Grubunu oluşturduk. Normalde bu hafta ligimiz başlıyordu. Pandemi sürecinden dolayı erteleme kararı alındı genel merkez tarafından. Zaten sahalar da malum açık değil. Yasaklar bittikten sonraki dönemi bekliyoruz. Bu şekilde bir oluşum var Master Lig’in. Önümüzdeki ayın sonuna ligi başlatma gibi bir planımız var. Osmanlı Master’a gelince de gördüğünüz gibi, böyle bir topluluk var, sporu yaşıyoruz, yaşatıyoruz. Takım için elimizden gelen mücadelemizi veriyoruz. Engin’le beraber çabalıyoruz, takıma yeni güçler katıyoruz. İnşallah bu çalışmaların başarısını da ligde göreceğiz diye umut ediyorum. Şimdiden tüm takımlara, tüm master camiasına da başarılar diliyorum. ” ifadelerine yer verdi.

Akpınar: Biz vizyonu geniş olan insanlarız

Osmanlı Masterler Başkan yardımcısı Engin Akpınar,” Öncelikle Elit Master Lig Erkan başkanımızın destekleri sayesinde İç Anadolumuza güzel bir lig kazandırdık. Kaliteli bir lig kazandırdığımıza yürekten inanıyorum. Erhan kardeşimin de dediği gibi 1-2 ay gibi kısa bir sürede 8 tane takımımız bizlere inanarak, baş koyduğumuz bu yolda bizimle beraber yol alıyorlar. Kendilerine de teşekkürlerimi sunuyorum. Bizim hedeflerimiz çok büyük. Biz vizyonu geniş olan insanlarız. Sadece ilimize bağlı kalmak istemiyoruz. Biz Kayseri’deyiz, Kayserimizi en güzel şekilde her platformda, güzel bir şekilde tanıtmak istiyoruz.

Önemli isimler Kayseri’ye gelecek

Akpınar,”Elit Master Lig futbolu bilen insanlardan kurulu bir lig. Futbolun içinden gelen insanlar yer alıyor. Elit Master Lig yönetim kadromuzda, Hikmet Karaman, İbrahim Üzülmez, İbrahim Yattara, Pascal Nouma, Ali Eren Beşerler, Engin Verel, Engin Baytar gibi Süper Lig’de oynamış, Milli formayı terletmiş, futbolun içinden gelen isimler yer alıyor."

Dostluk maçı yapılacak

Geçmiş yıllarda önemli futbolcuların Kayseri’ye gelerek dostluk maçı yapacağını belirten Akpınar,” Farklı bir projemiz de var. İbrahim Üzülmez, İbrahim Yattara, Pascal Nouma, Ali Eren Beşerler, Engin Verel, Engin Baytar isimleri Kayseri’ye davet edeceğiz. Burada bir dostluk maçı yapacağız. Elit Master Lig karmasıyla birlikte bu saydığımız isimler dostluk maçında karşılaşacaklar. Bu maç Kayseri’de de olabilir, Nevşehir’de olabilir. Henüz net bir şey yok“ diye konuştu.

Keyifli adamların ligi

Başkan Erhan Güneş ve başkan yardımcısı Engin Akpınar, “Elit Master Ligi’ni “Keyifli Adamların Ligi” ismiyle lanse ediyoruz. Buradan Elit Master Lig Genel Merkezi Genel Başkanı Erkan Başkan ve yönetim kurulu üyelerimize de buradan selamlarımızı iletiyoruz.” dediler.

OSMANLI MASTERLERİN YENİ TRANSFERLERİ

Göksel Ulusoy, Burak Ekinci, Serdar Ekinci, Metin Çetintaş, Serhat Özmerdivenli, Şafak Afan, Yavuz Özgen, Fatih Karamahmut, Adem İçcan, Hakan Akarçay, Haber-Foto: Muhammed Kösedağ