Öğrenciler, çok özel dershane sistemini sevdi

Alpaslan Bilim Kariyer dershanesi Kurucu Müdürü ve aynı zamanda Fizik Öğretmeni olan Abdullah KÖSE ile pandemi döneminde Özel Ders konusunu görüştük.

Öğrenciler, çok özel dershane sistemini sevdi

Köse, pandemide özellikle tam kapanmanın olduğu ilk zamanlarda özel ders taleplerinde patlama yaşandığını ve hala özel ders talebinin azımsanmayacak derecede çok olduğunu belirtti.

Pandemi döneminde sayısal öğrencilerin en çok zorlandığı derslerden biri olan Fizik dersi için verdiği sayısız özel derslerle muazzam sonuçlar alındığını ve özel birebir dersin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha ispatladığını belirtti. 

Sınıf ortamında öğrencilerin ders dinlemesi ile bire bir ders dinlemesinin ve sonuçlarının farklı olduğunu söyleyen Abdullah KÖSE, daha iyi sonuçlar alabilmek için Çarşı Merkez dershane profilinden farklı olarak “çok özel” hizmet verdiklerini belirtti.  

Çok Özel dershane konsepti ile 6 Kişilik sınıflarda öğrencilere ders verdiklerini öğrenci sayısının az olmasının öğrenciye anlamadıkları konuları sormaları ve sorulan soruların cevaplanması için bol zaman kazandırdığını belirtti. En kaba anlatımıyla 20-30 kişilik bir sınıfta her öğrenci 1 dakika konuşsa dersin en iyi ihtimalle yarısının biteceğini öğretmenin ders anlatmaya bile zamanının kalmayacağını belirten Abdullah KÖSE, çok özel dershane ile bu sorunu aştıklarını söyledi. 

15 Yıllık fizik öğretmeni olarak sayısız özel ders verdiğini belirten Abdullah KÖSE, ABK’da dershane öğrencilerinin bu hizmetten ücretsiz yararlandığını belirtti.

Haber Merkezi