O okulda tedbir alındı

Kayseri Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, Pazar günü yapılacak olan LGS'de, aynı binada muhtarlık seçimi yapılacağı söylentileri ile gündeme gelen Besime Özderici İlkokulu'nda gerekli tedbirleri aldıklarını söyledi.

O okulda tedbir alındı

İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, hafta sonu yapılacak olan LGS sınavı öncesinde basın mensuplarına açıklamada bulundu. İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde gerçekleştirilen basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Çandıroğlu, İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediyesi Grup Başkan Vekili Kazım Yücel tarafından gündeme taşınan; Besime Özderici İlkokulu'nda LGS sınavının yapılacağı gün muhtarlık seçimi de yapılacağı iddialarına dair açıklamada bulundu.

SINAV VE SEÇİM AYRI BİNALARDA

Sınav ve seçim yapılacak olan binaların iki ayrı bina olduğunu, bahçelerinin de duvarla ayrılmış olduğunu belirten Çandıroğlu, konuyla ilgili tüm tedbirleri aldıklarını ifade etti. Çandıroğlu, "Hem emniyetle görüştük hem seçim kurulu ile görüştük. Bizim alacağımız tedbirler var. İki ayrı bina neticede. Mesafesi biraz yakın ama aynı bina değil. Bir problem olmayacak inşallah." dedi.

>>>Haber Merkezi