Narin: 'Gurur duyuyorum'

Yeniden Refah Partisi Kayseri İl Başkanı Önder Narin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden ödüllerini alan Erciyes Üniversitesi öğretim görevlilerini tebrik etti. Narin, 'Kendilerinin yapmış oldukları çalışmalardan gurur duyuyorum' dedi.

Narin: 'Gurur duyuyorum'

Erciyes Üniversitesi Fen Fakültesi Kimya Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Soylak,  Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Gökhan Halıcı, Mühendislik Fakültesi  Malzeme Bilimi ve Mühendisliği Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa Serdar Önses ve İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Fatma Betül Altıntaş, TÜBİTAK ve TÜBA tarafından ödüle layık görüldü. Erciyes Üniversitesi'nin öğretim üyeleri geçtiğimiz günlerde düzenlenen törenle ödüllerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden aldı.

Yeniden Refah Partisi Kayseri İl Başkanı Önder Narin, ödüllerini alan Erciyes Üniversitesi öğretim görevlilerini tebrik etti.

Yazılı bir açıklama yapan İl Başkanı Önder Narin, "Türkiye'ye örnek bir kentten 4 hocamızın çalışmalarının ödüle layık görülmesi bizi gerçekten memnun etti ve onurlandırdı. Bütün üniversiteler bizim için kıymetli ve önemlidir. Yapılan her türlü bilimsel çalışmadan gurur duyarız. Koronavirüs salgını sonrası Erciyes Üniversitesinin yapmış olduğu aşı çalışmasını da zaten yakından takip ediyoruz. Erciyes Üniversitesi'nin başarılarının tesadüf olmadığı net ortada. Aşı çalışmasında 2'nci faza geçilmiş olması zaten bunun net örneği. Bu anlamda Erciyes Üniversitesi Fen Fakültesi Kimya Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Soylak,  Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Gökhan Halıcı, Mühendislik Fakültesi  Malzeme Bilimi ve Mühendisliği Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa Serdar Önses ve İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Fatma Betül Altıntaş'ın aldıkları ödüllerde bunun bir başka örneği. Hocalarımızın kendi alanlarında yaptığı bilimsel çalışmaların ne derece başarılı olduğu aldıkları ödülle de perçinlenmiş oldu. Kendilerini yaptıkları bilimsel çalışmadan dolayı kutluyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Kendileri ile gurur duyduğumu bir kez daha tekrarlıyorum” ifadelerine yer verdi.

Kurumsal Haber