MZ Mobilya 22 yıllık tecrübesini büyüttü

Serdar, Zübeyir ve Ömer Adıyaman kardeşlerin kurduğu MZ Mobilya, mobilya sektöründeki 22 yıllık tecrübesini yeni üretim ve satış merkezlerinde geleceğe taşıyacak.

MZ Mobilya 22 yıllık tecrübesini büyüttü

22 yıldan bu yana, kaliteli ve kullanışlı mobilya üretiminde tüketici dostu olmasıyla dikkat çeken MZ Mobilya, üretim ve satış merkezlerini büyüterek, yeni hedeflerine odaklandı. Salon takımları, oturma grupları, chester takımlar, kanepeler, çay setleri, köşe takımları ve mutfak köşe takımlarında modern tasarımlarıyla göz dolduran MZ Mobilya, Türkiye’nin diğer kentlerindeki müşteri ve bayileri ile yurt dışındaki Orta Doğu pazarına artık daha geniş bir üretim portföyü ile merhaba diyecek.

Firmanın hedefleriyle ilgili bilgi veren MZ Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Adıyaman, “Koltuk sektöründe 22 yıllık tecrübemize dayanarak, üretim portföyümüzü ve ağımızı genişletme kararı aldık. Bundan sonraki süreçte hedefimiz, Türkiye’deki bayi ve müşterilerimizin sayısını artırarak, Orta Doğu pazarında daha geniş bir ağa hitap etmek. Misyonu; kaliteli malzemeden kullanışlı mobilya üretmek olan firmamızın bundan sonraki vizyonu; müşterilerinin gözünde kaliteli ve sevilen bir marka olma yolunda emin adımlar atmaktır. Tüm halkımızı kalitemizle tanışmaya davet ediyoruz.” dedi.

MZ Mobilya’nın yeni adresi;

Eski Sanayi Bölgesi 6004.Cadde No: 77/B Devlet Hastanesi Eski Acil Karşısı, Kocasinan – Kayseri.

Telefon:  0 (552) 552 50 54

             0 (544) 407 25 40