MHP İl Başkanı Tok Başkan Yavuz'u ziyaret etti

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanı Serkan Tok, Türkiye Harp Malulü Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz ve yönetimini ziyaret etti.

MHP İl Başkanı Tok Başkan Yavuz'u ziyaret etti

MHP Kayseri İl Başkanı Serkan Tok, mart ayında seçilen Türkiye Harp Malulü Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ülke topraklarını savunmak amacıyla şehit olan askerlerimize rahmet dileyen Başkan Tok, “Bu ülke toprakları için canından vazgeçen aziz şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Gözünü kırpmadan ölüme giden ve bu uğurda kendilerinden vazgeçen siz değerli gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum. Allah sizlerden razı olsun. MHP İl Teşkilatı olarak gazilerimizin ve şehit ailelerimizin her zaman yanındayız. Sizlerin de göreviniz hayırlı uğurlu olsun. Bu süreçte elimizden gelen ne var ise onu yapmaya hazırız. Allah yardımcınız olsun.” dedi.


Başkan Yavuz ve yönetimi kendilerini ziyaret eden MHP İl Başkanı Serkan Tok’a teşekkür etti ve ziyaretten dolayı memnuniyet duyduklarını dile getirdi.