MHP Genel Başkan Yardımcısı Aydın: Allah'ın izniyle, başı feda etmeyeceğiz

Haber-Foto: Şeref KAHRAMAN - MİLLİYETÇİ Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Kamil Aydın, 'Bir devletin başını yok ederseniz, gövde kontrolsüz kalır. İşte bugün kıytırık bir Yunan basınında dahi sayın Cumhurbaşkanımıza hakaretlerin nedeni budur. Çünkü baş koparılırsa, baş aktif halden pasif hale döndürülürse gövdeyi kontrol etmek çok kolaydır. Onun için Allah'ın izniyle başı vermeyeceğiz, başı feda etmeyeceğiz' dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Aydın: Allah'ın izniyle, başı feda etmeyeceğiz

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Teşkilatı’nda mevcut başkan Serkan Tok’un tek aday olduğu 13. Olağan Genel Kurulu, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nde yapıldı. Olağan Genel Kurula MHP Genel Başkan Yardımcısı Kamil Aydın da katıldı.

 “HİÇ HAKKI OLMAYANLAR ORADA AHKAM KESİYOR”

Divan kurulu başkanlığı da yapan MHP’li Aydın, kurulda yaptığı konuşmada Doğu Akdeniz’de hakkı olmayanların ahkam kestiğini söyleyerek, “Ortadoğu’da ve Balkanlar ile kıta Avrupası’nda yaşananlara baktığımızda Türkiye hakkında hangi sinsi planlar yaptığını görüyorsunuz. Doğu Akdeniz’de herkes cirit atıyor. En büyük kıyısı benim, bin 800 kilometrelik bir sınır, kıyı hattım var, beni küçük bir balıkçı barınağa hapsetmeye çalışıyorlar, hiç hakkı olmayanlar orada ahkam kesiyorlar. Bizi sürekli geçmişe çekiyorlar, cumhur ittifakını bozmak için de bu hamleyi yapıyorlar. Biz 5-10 yıl öncesini önümüze koyuyorlar, fitne sokmaya çalışıyorlar. Söz konusu önce millet önce vatan, önce millet, önce devlet dedik. Cumhur ittifakının ana aksını oluşturan slogana dönüştü. Tek vatan, Tek Bayrak ve Tek Millet oldu. Biz önce millet ve devlet diyen bir partiyiz” ifadelerini kullandı.

“ALLAH’IN İZNİYLE, BAŞI VERMEYECEĞİZ”

Yunan basının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaretini de anımsatan Aydın, “Baş değişince gövde kontrolden çıkar. Bütün canlılar için hem sosyolojik hem de biyolojik olarak doğrudur. Bir devletin başını yok ederseniz, gövde kontrolsüz kalır. İşte bugün kıytırık bir Yunan basınında dahi sayın Cumhurbaşkanımıza hakaretlerin nedeni budur. Çünkü baş koparılırsa, baş aktif halden pasif hale döndürülürse gövdeyi kontrol etmek çok kolaydır. Onun için Allah’ın izniyle, başı vermeyeceğiz, başı feda etmeyeceğiz” diye konuştu.