Melikgazi Belediyesi araç filosunu genişletti

Kayseri'de Melikgazi Belediyesi yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sürecinde bu yıl 24 iş makinesi aldı.

Melikgazi Belediyesi araç filosunu genişletti

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, pandemi sürecinde bu yıl içerisinde 7 milyon lira değerindeki 24 iş makinesi hizmete girdi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, daha kaliteli hizmet üretebilmek için iş makinesi parkını teknolojik araçlarla güçlendirdiklerini belirtti.

Belediyenin sahip olduğu bütçeyi hizmet yolunda verimli ve etkin kullanmaya devam ettiklerini anlatan Palancıoğlu, şunları kaydetti:

"Güçlü hizmetler yapabilmek için sahip olduğunuz araçların sağlam, düzgün ve çağın teknolojileri ile donatılması gerekir. Biz de bunun gereğini yapıyoruz. 24 yeni iş makinesinin alınması Melikgazi için önemli bir hizmettir. Otomatik vitesli 9 kamyonumuz var. Bu belediyelerde bir ilktir. Çok geniş bir görev ve sorumluluk alanına, yoğun ve hareketli bir nüfusa sahibiz. Pandemi dönemi olmasına rağmen şehrimiz için yatırımlarımızı sürdüreceğiz. Melikgazi'de yaşayan vatandaşlara zamanında ve eksiksiz hizmet vermek için araç filosunu güçlendirmeye devam ediyoruz. Alınan araçların şehrimize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum."