Mehmet Topuz 'dan Kayserispor itirafı !

Eski Kayserisporlu Mehmet Topuz 'dan yıllar sonra itiraf geldi. Fenerbahçe 'den ayrıldığı dönemde Kayserispor 'da ücretsiz oynamak istediğini ancak o dönem ki yöneticilerden geri dönüş almadığını söyledi.

Mehmet Topuz 'dan Kayserispor itirafı !

“Bugün 36 yaşındayım, hâlâ futbol oynayabilirdim. Fenerbahçe’den ayrıldıktan sonra serbest kalmıştım ve birçok kulüpten teklif aldım. Ancak o sıralar annem rahatsızdı ve yuvama dönüp, futbolu beni var eden Kayserispor’da bırakmak istedim. Bu düşüncemi dönemin başkanı Recep Mamur’u arayarak ifade etmek istedim. Telefonlarıma çıkmadı. Yöneticilerin de ücretsiz oynamak istediğimden haberi vardı. Kayserispor’a karşılıksız hizmet etme isteğime engel olanları Allah’a havale ediyorum. Vicdanlarıyla baş başa bırakıyorum.”

"Herkes kaçtı, Berna başkan sorumluluk aldı"

"Şu anda karşılıksız olarak Kayserispor’un içindeyim. Bülent Bölükbaşı ve Gökhan Ünal ile başkanımız Berna Gözbaşı’na yardımcı oluyoruz. Başkan için şunu söyleyebilirim, erkeklerin dahi alamadığı sorumlulukları üzerine aldı. Futbolun içinden gelmemesine rağmen zor şartlarda müthiş bir performans sergiliyor. Herkes sorumluluktan kaçtı, Berna başkan kaçmadı ve bu süreci çok güzel idare ediyor. İnşallah küme düşmeyeceğiz. Prosinecki hocamız daha önce de çalışmış, sevilen ve çok saygın bir insan. Elinden geleni şu zor dönemde yapıyor. İnşallah başarılı olacağına inanıyorum.”

FANATİK