MAZLUMDER'den huzurevi ziyareti

MAZLUMDER Kayseri Şubesi üyeleri, yöneticileri ve gönüllüleri huzurevini ziyaret ederek buranın sakinleri ile güzel bir gün geçirdiler.

MAZLUMDER'den huzurevi ziyareti

Huzurevi Müdürü ve idarecileri tarafından misafir edilen bay, bayan, genç ve çocuklardan oluşan MAZLUMDER heyeti, Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan daha sonra ilahiler ve marşlarla devam eden, huzurevi sakinlerinin beğeni ile takip ettikleri bir program sunarak gönülleri okşayan aynı zamanda hüzünlendiren anların yaşanmasına vesile oldular.

Sunulan programın ardından tüm huzurevi sakinleriyle tek tek ilgilenerek hatırlarını sorup gönüllerini alan MAZLUMDER heyetinin ziyareti, sakinler tarafından takdirle ve dua ile karşılandı.

MAZLUMDER şube başkanı Ahmet TAŞ, huzurevinde kalan yaşlı ve garibanları hatırlamanın, onlara unutulmadıklarını hatırlatmanın insanlık adına bir vefa örneği olduğunu, üyeleri ile birlikte böyle anlamlı bir ziyaretin, insanların unutulmadığını hatırlatma adına önemli olduğunu belirtti. Ziyarette kendilerine gösterilen ilgi için huzurevi müdürü ve yöneticilerine teşekkür ettiğini bildirdi.

Bülten