Mahalle mahalle gezip, çocukları tıraş ediyorlar

Haber: Şeref KAHRAMAN- KAYSERİ'de 13 yıllık kuaför Abdurrahman Öztürk, ekibi ile birlikte Pazar günü parklarda oynayan 30 çocuğun saç tıraşını yaptı.

Mahalle mahalle gezip, çocukları tıraş ediyorlar
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kocasinan ilçesi, Mithatpaşa Mahallesi’nde erkek kuaförlüğü yapan Abdurrahman Öztürk(29), tatil günleri olan Pazar günü boş vakitlerinde ekibi ile birlikte mahalle mahalle gezip, çocukları ücretsiz tıraş ediyor.

Bu Pazar günü Yeşil Mahalle ve Erkilet’te parklarda oynayan 30 çocuğu ücretsiz tıraş edip, top hediye eden kuaför Abdurrahman Öztürk, yaptığı açıklamada “İyilik amaçlı yapıyoruz. Pazar günleri arkadaşlarla bos¸ vaktimizi böyle değerlendirelim dedik. Güzel de oldu, hem çocuklar sevindi, hem de biz mutlu olduk. Çocuklar çiçektir. İşimizin olmadığı zamanlar bos¸ geçmesin gu¨nu¨mu¨z diye böyle güzellikler yapıyoruz. Çocuklar parkta oynarken tıraş edip, hediye vererek gidiyoruz. İyilik her zaman kazanacak. Çocukların bir gülüşü her şeyi değiştirir” diye konuştu.

Öztürk ve arkadaşları, yaptıkları bu iyilik hareketi ile örnek olurken, sosyal medyada paylaştıkları videolar ve fotoğraflar da büyük beğeni aldı.