Kupa serüveni bitti (0-2)

Kayserispor, 0-0'ın rövanşında Kadıköy'de Fenerbahçe'ye ilk yarıda yediği iki golle kaybedip Ziraat Türkiye Kupası'na veda etti. Rota haftasonunda ligde Ankaragücü ile oynanacak kader sınavına çevrildi.

Kupa serüveni bitti (0-2)

KAYSERİSPOR, Kadir Has’ta ligde mağlup edip, kupada ise berabere kaldığı Fenerbahçe’ye Kadıköy’de kaybedip kupa defterini
kapattı 2-0. Ev sahibi ekip 23.dakikada Ferdi Kadıoğlu, 45.dakikada Mevlüt Erdinç’in attığı golle devreyi 2-0 önde kapattı. Kayserispor, sadece 75’te Pedro Henrique ile gole yaklaştı. Ankaragücü ile cumartesi günü oynanacak kader sınavı öncesi takım alarm verdi. Ne savunma ne de hücum hattı güven verecek performans sergilemedi.

Asıl hedefimiz ligde kalmak..

Hes Kablo Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, kupada turu geçmek için ellerinden geleni yaptıklarını fakat başarılı olamadıklarını söyledi. Kendileri için asıl önemi olan lig olduğunu ifade eden Prosinecki, “Artık haftasonundaki kader sınavına odaklanacağız. Ankaragücü maçı bizim için çok ama çok önemli. Haftasonuna hazır olmak için elimizden geleni yapacağız”dedi.

Kader sınavı öncesi takım alarm verdi. Ne savunma ne de hücum hattı güven vermiyor. Kart cezalıları Hasan Hüseyin Acar ve Djedje’nin yokluğunda orta alanda da kriz yaşanacak. Haftasonuna kadar sorunlara çözüm aranacak.

Celal Kösedağ