KUMSMALL AVM mobilyaya değer kattı

KAYMOS Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Celal Doğan, 29 Ekim 'de açılan, Avrupa'nın ve Türkiye'nin en büyük karma alışveriş merkezi KUMSMALL AVM'nin mobilyaya değer kattığını söyledi.

KUMSMALL AVM mobilyaya değer kattı

KUMSMALL AVM’nin mobilya üreticisine sergileme anlamında avantaj sağladığını belirten Doğan, "Bugün OSB’de mobilya üreten bütün firmalarımızın showroomları mevcut. Tasarım kalite ve ürün çeşidi anlamında oldukça iyi modellerimiz var ancak sergileme anlamında çok büyük sıkıntılar yaşıyorken, artık KUMSMALL’la 365 gün mobilya fuarı yapıyoruz. Ürünlerimizi daha verimli sergiliyorken, yurtdışı ve şehir dışından gelen müşterilerimize Kayseri mobilyasını görme ve beğenme imkanı sunuyoruz. Müşterilerimiz daha geniş bir ürün yelpazesini burada görüp alabiliyor." dedi.

İSTANBUL FUARINA HAZIRLANIYOR

İstanbul 'da yapılacak olan mobilya fuarı için şimdiden hazırlık yaptıklarını da belirten Doğan, "Bu vesile ile alım heyetlerini şehrimize getirmiş olacağız. Ve bu gelen misafirlerimiz OSB’yi ve özellikle Kumsmall’da bütün firmaları aynı anda görecek olması ciddi anlamda avantaj sağlayacak. Ayrıca İstanbul’dan gelen müşterilerimiinz belirli bir rakam tutarında alışveriş yapmaları halinde kendilerinin uçak biletlerini de karşılayacağız. AVM’de yatırım yapan işletmelerimizin ticaretlerini en üst düzeyde yapabilmeleri için ne gerekiyorsa yapacağız." ifadelerini kullandı.

Kurumsal Haber