Kongre sonrası MHP'ye ilk ziyaret yine onlardan!

Haber: Şeref KAHRAMAN – Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Teşkilatı'nın 13. Olağan Genel Kurulunda güven tazeleyerek yeniden başkan seçilen Serkan Tok'a ilk ziyaret Cumhur ittifakı olan AK Parti'den geldi.

Kongre sonrası MHP'ye ilk ziyaret yine onlardan!

MHP Kayseri 13. Olağan Genel Kurulu, İl Kültür Turizm Müdürlüğü’nde gerçekleşmiş, Olağan Genel Kurula MHP Genel Başkan Yardımcısı Kamil Aydın, AK Parti Kayseri milletvekili İsmail Tamer, MHP Kayseri Milletvekilleri İsmail Özdemir ve Baki Ersoy, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, MHP Kayseri İl Başkanı Serkan Tok, Kayseri Ülkü Ocakları İl Başkanı Ali Çelik, ilçe başkanları, eski il başkanları, Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy ve çok sayıda partili katılmıştı.

515 delegenin oyları ile yeniden bakan seçilerek güven tazeleyen Serkan Tok’a ilk ziyaret AK Parti’den geldi. AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Tok’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Tok, ziyaretten fotoğraflar paylaşarak, “AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu bey ve kıymetli yöneticilerine nazik ziyaretleri için çok teşekkür ediyorum. Cumhur İttifakı, Kayseri Kalesi” dedi.