Kocasinan'da bebekler hediyeyle karşılanıyor

Kocasinan Belediyesi, 2015 yılında hayata geçirdiği 'Hoş Geldin Bebek Projesi' kapsamında yeni evlat sevinci yaşayan ailelere destek olmaya devam ediyor.

Kocasinan'da bebekler hediyeyle karşılanıyor

Konuyla ilgili bilgi veren Kocasinan Belediye Başkanı Çolakbayrakdar, sosyal belediyecilik alanında hayata geçirilen projelerle örnek olduklarını ve farkındalık oluşturduklarını belirtti. ‘Hoş geldin Bebek’ kampanyasının bu projelerden biri olduğunu belirten Çolakbayrakdar, “Hizmetlerimizle hemşehrilerimin yüreklerine dokunarak, gönül birliği oluşturuyoruz. Bu çerçevede Kocasinan bölgesinde doğan her bebeği ‘Hoş Geldin Bebek’ diyerek karşılıyoruz. Bu proje ailelerimizin mutluluklarına ortak oluyoruz. Kocasinan’da hayata başlamış her bireyin doğumundan başlayarak hayatın her alanında hizmetlerimizle yanında bulunuyoruz. Gelecek nesillere daha güçlü ve daha yaşanabilir bir Kocasinan bırakmak için yoğun gayret sarf ediyoruz. Bu vesileyle Rabbim, yeni doğan bebeklerin; bahtlarını açık etsin, onlara uzun ömürler versin.” dedi.

Çolakbayrakdar, ‘Hoş Geldin Bebek Seti’ almak isteyen ilçe sakinlerinin, yeni doğan bebeklerinin nüfus cüzdanları ve aile toplum kağıdı ile birlikte Kocasinan Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne müracaat etmelerinin yeterli olacağını sözlerine ekledi.