Kocasinan günde bin maske üretiyor

Kocasinan Belediyesi, Coronavirüs (covid-19)'la mücadele kapsamında gönüllü kurs eğitmenleri tarafından günde bin maske üretiliyor.

Kocasinan günde bin maske üretiyor

Maske üretim atölyesini ziyaret eden Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, bu zor süreçte örnek duyarlılık gösteren kadın eğitmenlere teşekkür ederek; “Birlik ve beraberlik içerisinde hep birlikte bu süreci atlatacağız.” dedi.

Kocasinan Belediyesi tarafından temin edilen tıbbi maskelik kumaşı dikmek için dikiş makinalarının başına geçen gönüllü kurs eğitmenlerini ziyaret eden Başkan Çolakbayrakdar, çalışmaları inceleyip, kadınlara kolaylıklar dileyerek; “Kocasinan Akademi Yakut atölyesinde gönüllü hanım kardeşlerimizin katkılarıyla maske imalatı yapılıyor. Bu noktada emeği geçen bütün kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Hep dile getirdiğimiz gibi bu zorlukları bu güçlükleri birlikte aşacağız. Her zaman olduğu gibi bugün de Kayseri’mizde ve Kocasinan’ımızda Hanım kardeşlerimiz ‘Biz de varız’ dediler ve emekleriyle birlikte bu süreçteki mücadeleye destek oluyorlar. İnşallah en kısa süre içerisinde sağlıkla ve sıhhatle bir arada olmak dileklerimizle.” ifadelerini kullandı.

Başkan Çolakbayrakdar, “Hep ifade ettiğim gibi, bu süreci en kısa sürede atlattığımızda önümüzde aydınlık bir gelecek bizi bekliyor.” diyerek sözlerini noktaladı.