Kocasinan Belediyesi, yaşlı vatandaşlar için seferber oldu

Kocasinan Belediyesi ve Kaymakamlığı tarafından oluşturulan Vefa Destek Grubu, koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma sınırlaması bulunan 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların talepleri karşılıyor.

Kocasinan Belediyesi, yaşlı vatandaşlar için seferber oldu

Kocasinan Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, muhtarlar aracılığıyla mahallelerde tarama yaparak, tespit ettikleri yaşlılar ve kronik hastaların gıda ve diğer ihtiyaçlarını kapıya kadar getiriyor.

Çalışmayla ilgili bilgi veren Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, “Kocasinan İlçe Kaymakamlığı ve belediyemizin koordine ettiği ‘Vefa Sosyal Destek Grubu’ ile hemşehrilerimizin hayatlarını kolaylaştırmak için elimizden geleni fazlasıyla yapmaya çalışıyoruz. Bu vesileyle 65 yaş üzeri ile kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların yanı sıra zorunlu haller dışında kimsenin evden çıkmaması gerektiğini tekrardan hatırlatmak istiyorum. Değerli büyüklerimize hayırlı, sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum. Her daim yanlarında olduğumuzu hatırlasınlar” diye konuştu.