Kocasinan 23 milyon TL gelir elde etti

Kocasinan Belediyesi, 16 taşınmaz için düzenlenen ihalelerde toplam 23 milyon 686 bin Türk Lirası gelir elde etti.

Kocasinan 23 milyon TL gelir elde etti

Encümen huzurunda açık artırma ve kapalı teklif usulüyle gerçekleştirilen ihalelerde,  Erkilet Generalemir Mahallesi’nde 4 adet konut alanı, Esentepe Mahallesi’nde 4 adet konut alanı, Şeker, Ertuğrulgazi ve Pervane Mahallesi’nde 2’şer adet konut alanı, Yıldızevler ve Erkilet Mahallesi’nde 1’er adet konut alanı olmak üzere toplam 16 taşınmaz satışa sunuldu.

Yapılan yatırımlarla Kocasinan’ın daha çok değerlendiğini ifade eden Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, hizmetlerle ilçe sakinlerinin refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin daha da artırılması için gayret ettiklerini söyledi. Çolakbayrakdar, şunları kaydetti: “Bölgemizin ve şehrimizin kalkınması, Kocasinan’ımızın daha da güzelleşmesi için gayret gösteriyoruz. Yeni Kocasinan´da mekan sahibi olan vatandaşlarımıza hayırlı olsun diyorum. İhalelerden elde ettiğimiz gelir daha iyi ve daha kaliteli hizmetler olarak vatandaşlarımıza geri dönüyor. Elde edilen her kuruş, Kocasinan sakinlerinin yaşam kalitesinin artmasına ve ilçenin aynı zamanda ülkemizin ekonomisinin büyümesine de katkı sağlayacaktır.”

Kocasinan Belediyesi, ihalelerde toplam 23 milyon 686 bin Türk Lirası gelir elde etti. Ayrıca Kocasinan Belediyesi'ne ait Pervane, Şeker ve Esentepe Mahallesi’nde bulunan sosyal konut arsalarının satışı ise 15 gün içerisinde sonuçlandırılmak üzere pazarlığa bırakıldı.

Kurumsal Haber