Kayserispor'un transfer tahtasının kapalı

Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, geçmişten kalan borçları temizleyerek, yeni sezonda güçlü bir takım oluşturmak için yoğun mesai yapıyor.

Kayserispor'un transfer tahtasının kapalı

Varela ve Aymen’e 25 Milyon TL ödeme var

KAYSERİSPOR Başkanı Berna Gözbaşı, geçmişten kalan borçları temizleyerek, yeni sezonda güçlü bir takım oluşturmak için yoğun mesai yapıyor. Transfer tahtasının kapalı olduğuna dikkat çeken Gözbaşı: “Şu an transfer tahtamız yine kapalı. Geçmişten kalan oyunculardan bazılarına Varela ve Aymen’e 25 Milyon TL ödeme var. Varela için 1,3 milyon Euro. 2 defa protokol yapılmış, ama ödenmemiş. Abdenour için de yasak geldi. Birkaç isim daha var. O zaman Euro 7 TL idi, şu an 11 TL’ye yaklaştı” diyerek sıkıntılı bir dönemin kendilerini beklediğini söyledi.

170 milyon TL para verdim  

Göreve geldiği günden bu yana borçlardan dolayı 170 Milyon TL para harcadığını dile getiren Gözbaşı, “Bir şeylerin dönebilmesi için, transfer tahtası açılacağı zaman, icralar gelince evet şahsi olarak para verdim. 170 milyon TL civarı. Diğer tüm yöneticilerin toplam verdiği sanırım 3 milyon TL civarı. O da 2-3 kişi” diyerek, yönetimde yalnız kaldığına işaret etti.

Gocunmuyorum ama...

Kendi döneminde yapılan borçları ödemeye razı olduğunu belirten Gözbaşı, fakat enkazın tek başına kaldırılamayacağına vurgu yaparak, “Borcu kim yapmış, etmiş mevzusu değil. Ben kendi dönemimde olan borcu ödemeye razıyım ama tek başıma bu tüm enkaz kalkmaz. Sadece Haseki başkanın siyasetçilerin çabasıyla da olmaz. Maddi olarak şehrin elini taşın altına koyması lazım. Kayseri Sanayi Odası, Ticaret Odası hatta en çok faydayı sağlayan pastırmacılar Ticaret Borsası lütfen şehrinizin takımına destek olun. Kayserispor’dan herkesin faydası var. Dünya kadar firmalar var.  Gocunmuyorum, ama koca şehir 1 bayanın sırtına yıktı dedirtmeyin. Özhaseki başkan, Memduh başkan, Baki vekilimiz, belediye başkanlarımız oturup bir yol arıyoruz. 1,5 yıldır uyku uyumuyorum. Artık tüm şehir elini taşın altına koymalı. Borcu kim yapmışın önemi yok. Artık bir sefer de bu enkazı şehir olarak kaldırmalıyız” diye birlik çağrısında bulundu.

>Spor servisi