Kayserispor'dan Mensah'a açık kapı

Kayserispor oyuncusu Mensah'ın takımdan uzaklaştırılacağı haberleriyle ilgili açıklama yapan Teknik Direktör Prosinecki, 'Mensah'la da disiplinle ilgili birkaç sorun yaşadık. Fakat bu onun takımdan tamamen uzak kalacağı anlamına gelmiyor.' dedi.

Kayserispor'dan Mensah'a açık kapı

Hes Kablo Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, Aytemiz Alanyaspor'la oynayacakları karşılaşma öncesinde kulüp tesislerinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Bernard Mensah'ın kadro dışı kalmasıyla ilgili soruları yanıtlayan Prosinecki, takımın Antalya kampına katıldığını, kulüpte genel manada bir disiplin sorunu olduğunun tespitini yaptığı belirtti. Başarı için disiplinin olmazsa olmaz bir şart olduğunun altını çizen Prosinecki, şöyle devam etti:

"Kulüpte hoca gider, futbolcular gider, başkan gider, herkes değişir fakat kulüp bakidir. Kulüp her zaman burada olacaktır. O yüzden hiç kimse kulübün önünde değildir, kulüpten üstün değildir, kulübün kuralları her zaman geçerlidir. Mensah'la da disiplinle ilgili birkaç sorun yaşadık. Fakat bu onun takımdan tamamen uzak kalacağı anlamına gelmiyor. Eğer bazı konularda düzelmeler olursa yeniden Mensah'ı kullanabiliriz. Mensah'ı tamamen gözden çıkarmış değiliz. Burada işleyişin devam etmesi için, bazı şeylerin rayına oturması için, takımın tekrardan maçlar kazanması için bizim istediğimiz bazı kurallar var."

İyi bir transfer dönemi geçirdiklerini de kaydeden Prosinecki, transfer görüşmelerinin devam ettiğini ve 2 oyuncuyu daha kadrolarına katabileceklerini ifade etti.  

Öte yandan, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ilk maçında Fenerbahçe'ye karşı oynadıkları karşılaşmada iyi bir mücadele verdiklerini belirten Prosinecki, Aytemiz Alanyaspor karşısında da aynı mücadeleyi verip sahadan güzel bir sonuçla ayrılacaklarına inandıklarını da dile getirdi.  

Aytemiz Alanyaspor'un Kasımpaşa ile oynadığı karşılaşmayı izlediklerini aktaran Prosinecki, "Gerçekten çok iyi bir ekip. Bireysel yetenekli birçok oyuncusu var. Takım olarak da çok iyi oynuyorlar. Çok zorlu bir maç olacak ama biz iyi hazırlandık. Yeni transferlerimizi Fenerbahçe maçında lisansları çıkmadığı için oynatamamıştık. Yeni oyuncularımızın da lisansı hazır. Alanya maçında takımda yer alacaklar. İyi hazırlanıyoruz. Fenerbahçe maçında çok iyi mücadele ettik. Takım olarak iyi bir performans sergiledik. Alanyaspor maçında da benzer mücadeleyi vererek, iyi bir sonuçla ayrılacağımızı düşünüyorum." ifadelerini kullandı.