Kayserispor'da hedef 44

İstikbal Mobilya Kayserispor sezonu 44 puanla noktalamak istiyor.

Kayserispor'da hedef 44

Spor Toto Süper Lig’in son haftasında sahasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile karşılaşacak olan İstikbal Mobilya Kayserispor, son iç saha maçını kazanıp 44 puana erişmek istiyor. 
 
Geçen sezon ligi 44 puanla 9.sırada noktalandıran Sarı-Kırmızı ekip, 41 puanla girdiği ligin son haftasında kazanıp 3 puanı hanesine yazdırmak istiyor. 
İstikbal Mobilya Kayserispor geride kalan 33 haftada 10 galibiyet 11 beraberlik 12 yenilgi elde etti. 
 
41 puanı bulunan sarı kırmızılılar -13 averaja sahip. 
 
Kayserispor, Kana ile anlaşmayacak 
 
İstikbal Mobilya Kayserispor, yeni sezon için Jean Armel Kana Biyik ile devam etmeyecek.
 
Spor Toto Süper Lig’de 41 puana erişen ve yeni sezon planlamasını yapmaya başlayan İstikbal Mobilya Kayserispor’da gündemde transfer çalışmaları var.
 
Öncelikle sözleşmesi sona eren futbolcular ile ilgili tasarrufu değerlendiren Sarı- Kırmızılılar, Jean Armel Kana Biyik ile ilgili kararını verdi. 31 Mayıs 2019 tarihi itibariyle Sarı-Kırmızılı kulüp ile sözleşmesi sona erecek olan stoper futbolcu ile yeni kontrat yapılmayacak. 
 
Jean Armel Kana Biyik’in Süper Lig takımlarından Trabzonspor ile görüştüğü ve anlaşmaya yakın olduğu sosyal paylaşım sitelerinde sık sık gündeme geliyor.
 
Karaman’ı kara kalem çizdi 
 
İstikbal Mobilya Kayserispor taraftarı, teknik direktör Hikmet Karaman’a kara kalem portre resmi hediye etti.
 
12 puanla aldığı İstikbal Mobilya Kayserispor’u 41 puana çıkaran teknik direktör Hikmet Karaman, Sarı-Kırmızılı taraftarların gönlünde taht kurdu. 
 
İstikbal Mobilya Kayserispor’a gönül veren bir taraftar, teknik direktör Hikmet Karaman’ın kara kalem portre resmini çizdi. 21 yaşındaki kamu görevlisi Mehmet Akif Öztürk, antrenman öncesinde teknik direktör Hikmet Karaman’a çizdiği resmi hediye ederken başarılarından ötürü kutlayıp devamını diledi. 
 
Teknik Direktör Karaman, 21 yaşındaki taraftarın kendisi ile ilgili yaptığı çalışmadan ötürü memnun oldu ve teşekkür etti. HABER-FOTO: İHA