Kayserispor yeni tesiste ilk kez çalıştı

İstikbal Mobilya Kayserispor, Kadir Has'taki yeni tesiste ilk idmanını yaptı.

Kayserispor yeni tesiste ilk kez çalıştı

Spor Toto Süper Lig 2019-2020 sezonu hazırlıklarını sürdüren İstikbal Mobilya Kayserispor, önümüzdeki haftalarda kullanıma açılacak olan yeni tesiste ilk çalışmasını gerçekleştirdi. 
 
Sarı Kırmızılı takım, 5 yıldızlı otel donanımında bulunan Kadir Has yeni tesis binası içerisindeki spor salonunda ilk çalışmasını gerçekleştirdi. Yaklaşık 1 saat süren idmanda fitness ve güç çalışması yapan sarı kırmızılılar, sonrasında saha çalışması için çime geçti.
 
Kayserispor'a genç gurbetçi 
 
İstikbal Mobilya Kayserispor, Fransa'nın Stade Reims takımında forma giyen Aksel Aktaş ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. 
 
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden İstikbal Mobilya Kayserispor gurbetçi orta saha oyuncusu Aksel Aktaş'ı renklerine bağladı. Merkez orta saha ve on numara pozisyonunda oynayabilen 1999 doğumlu genç oyuncu Aksel Aktaş, dün İstikbal Mobilya Kayserispor ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. İstikbal Mobilya Kayserispor Kulübünden yapılan açıklamada, "İstikbal Mobilya Kayserisporumuz Fransa’nın Stade Reims takımından U 16 ve U 18 Fransa Milli Takımları, U19 da Türk Milli Takımında oynamış Aksel Aktaş ile 3 yıllık sözleşme imzalamıştır. Sözleşmenin hem oyuncuya hem de kulübümüze hayırlı olmasını dileriz" denildi. 
 
Kayserispor, Alanya'ya bileniyor 
 
İstikbal Mobilya Kayserispor, Süper Lig'in ilk haftasında sahasında oynayacağı Aytemiz Alanyaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. 
 
Süper Lig Cemil Usta 2019-2020 sezonunda mücadele edecek olan İstikbal Mobilya Kayserispor, 17 Ağustos 2019 Cumartesi günü Kadir Has Stadyumu'nda oynayacağı Aytemiz Alanyaspor maçına 3 puan parolasıyla hazırlanıyor. Teknik Direktör Hikmet Karaman nezaretinde, Karpuzatan Kadir Has Tesisleri'nde günde tek antrenman ile hazırlıklarını sürdüren sarı-kırmızılı takımda tek hedef yeni sezona taraftarı önünde galibiyetle başlamak. 
 
Dün yapılan antrenmanı Kulüp Başkanı Erol Bedir ve yöneticiler yakından takip etti. Cuma gününe kadar hazırlıklarını tesislerinde sürdürecek olan İstikbal Mobilya Kayserispor yapacağı son antrenmanın ardından kampa girerek maç saatini bekleyecek. 
 
Kadir Has Stadyumu'nda oynanacak olan İstikbal Mobilya Kayserispor - Aytemiz Alanyaspor maçı saat 21.45'te başlayacak. HABER-FOTO: İHA