Kayserispor son deplasmana gidiyor

İstikbal Mobilya Kayserispor, bu sezon son deplasman maçına çıkacak.

Kayserispor son deplasmana gidiyor

Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis sezonu 33.haftasında Manisa’da Akhisarspor ile karşı karşıya gelecek olan İstikbal Mobilya Kayserispor, son antrenmanın ardından yarın havayolu ile Kayseri’den ayrılacak. 
 
Yarın 20.30 uçağı ile Erkilet Havalimanı'ndan direk olarak İzmir Adnan Menderes Havaalanı'na inecek olan Sarı-Kırmızılılar daha sonra kamp yapacağı otele geçerek maç saatini beklemeye başlayacak. 
 
Sarı-Kırmızılılar 2018-2019 sezonu son deplasman maçını Akhisarspor ile oynayacak. İstikbal Mobilya Kayserispor, bu sezon deplasmanda oynadığı 16 maçta 4 galibiyet, 4 beraberlik ve 8 mağlubiyet aldı ve 16 puan topladı. 
 
Bilal'den kötü haber 
 
İstikbal Mobilya Kayserispor’un gurbetçi oyuncusu Bilal Başacıkoğlu sezonu erken kapattı. 
 
Spor Toto Süper Lig'de kalmayı garantileyen İstikbal Mobilya Kayserispor’da Bilal Başacıkoğlu şoku yaşanıyor. Geçtiğimiz aylarda İstanbul’da fıtık ameliyatı olan ve sahalardan uzak kalan Bilal Başacıkoğlu, ağrılarının dinmemesinden ötürü sezonu erken kapattı. Genç futbolcu yurt dışında bıçak altına yatacak. 
 
Akhisarspor ve B.B.Erzurumspor maçlarında forma giyemeyecek olan Bilal, Hollanda'da bel fıtığından yeniden ameliyat olacak. Bilal'in sezon başı idmanlarına kadar toparlanması tahmin ediliyor. 
 
Sezon başında Hollanda Feyenoord takımından kadroya dahil edilen Bilal Başacıkoğlu, bu sezon ligde 22, kupada 4 karşılaşma forma giydi. 22 maçta 1.207 dakika süre alan Bilal Başacıkoğlu 1 asist yaptı. Kupa maçlarında ise 4 maçta 289 dakika süre alan Bilal Başacıkoğlu 3 kez gol sevinci yaşadı. HABER-FOTO: İHA