Kayserispor, olağan genel kurula gidiyor

Kayserispor'da olağan genel kurul tarihi 30 Mayıs olarak belirlendi. Ancak yeni yayınlanan genelge ile 1 Haziran öncesi genel kurulların yasak olması nedeniyle, genel kurul, 1 hafta sonra yani 6 Haziran'da gerçekleşecek.

Kayserispor, olağan genel kurula gidiyor

Ligi 41 puanla tamamlayan Kayserispor, olağan genel kurula hazırlanıyor. Ligi düşme potasının üzerinde tamamlayan sarı-kırmızılılar, 30 Mayıs Pazar, çoğunluk sağlanamazsa 6 Haziran Pazar günü genel kurulu yapacak.

 
Hes Kablo Kayserispor kulübünden yapılan açıklama, "Kayserispor Kulübü Derneği’nin olağan genel kurulu aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere 30.05.2021 Pazar günü Kadir Has Kültür Sanat Merkezi Salonu'nda saat 11.00’de yapılacaktır. Toplantıda yeter sayısının bulunmaması halinde ikinci toplantı 06.06.2021 Pazar günü aynı yer ve saatte yapılacaktır. Değerli üyelerimize ve kamuoyuna saygı ile ilan edilir" ifadelerine yer verildi.

İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan yeni genelge ile genel kurulların 1 Haziran tarihinden önce yapılması yasaklandı. Yeni bir genelge yayınlanmaz ise Kayserispor’un seçimli Olağan Genel Kurulu 6 Haziran tarihinde gerçekleşecek.

GENEL KURUL GÜNDEM MADDELERİ

  1. Açılış ve Yoklama 
  2. Divan Teşekkülü ve Divana İmza Yetkisi Verilmesi
  3. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın Okunması 
  4. Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun  Okunması
  5. Denetim Kurulu Faaliyet Raporunun Okunması
  6. Yönetim Kurulu’nun İdari ve Mali Yönden İbrası
  7. Denetim Kurulu’nun İdari ve Mali Yönden İbrası
  8. Seçim –  Yönetim Kurulu Üyelerinin Seçimi
    – Denetim Kurulu Üyelerinin Seçimi
    – Disiplin Kurulu Üyelerinin Seçimi
  9. Dilek ve Temenniler
  10. Kapanış

Spor servisi