Kayserispor ile Galatasaray 51. randevuda

Kayserispor, Süper Lig'de yarın oynayacağı Galatasaray ile ligde 51. kez karşılaşacak. Geride kalan maçlarda İstanbul ekibinin 32'ye 3 galibiyet üstünlüğü bulunuyor.

Kayserispor ile Galatasaray 51. randevuda

Süper Lig’in 6. haftasında Kayserispor yarın saat 20.00’de Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu’nda Galatasaray ile karşılaşacak. Ligde geride kalan haftalarda Kayserispor 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet neticesinde 7 puan topladı. İstanbul ekibi ise 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet sonucunda 8 puan aldı.

51. randevu
Kayserispor ile Galatasaray, Süper Lig tarihinde bugüne kadar 50 kez birbirlerine rakip oldu. Söz konusu müsabakalarda Galatasaraya, 32 kez sahadan galip ayrılırken, Kayseri ekibi ise 3 defa rakibini mağlup edebildi. 15 maçta ise kazanan taraf çıkmadı. Rekabette Aslan’ın toplam 112 golüne, Kayserispor 38 golle yanıt verdi.
Geçtiğimiz sezon ligin ilk yarısında oynanan mücadele 1-1 eşitlikle sona erdi. İkinci yarıda ise Galatasaray deplasmanda 3-0 kazandı.

Kayserispor 8 maçtır kazanamıyor
Sarı-kırmızılılar, İstanbul ekibini son olarak 12 Şubat 2017 tarihinde İstanbul'da oynanan karşılaşmada mağlup etti. Kayserispor daha sonra oynanan 8 müsabakada 7 mağlubiyet, 1 beraberlik aldı.

Yaşar Kemal Uğurlu düdük çalacak
Kayserispor - Galatasaray karşılaşmasını Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Uğurlu'nun yardımcılıklarını Ali Saygın Ögel ile Serkan Çimen yapacak. Maçın dördüncü hakemliğini ise Kadir Sağlam yapacak.