Kayseri 'den Hakkari 'ye yardım eli uzandı

Çalıkuşları Platformu 'nun Kayseri gönüllüleri Hakkari 'nin Durankaya beldesindeki 90 çocuğun kışlık ayakkabı ihtiyacını karşıladı.

Kayseri 'den Hakkari 'ye yardım eli uzandı

Merkezi Ankara 'da bulunan ve eğitimde eşitlik ilkesi doğrultusunda, tüm Türkiye 'de eğitim ihtiyaçlarını karşılayamayan çocuklara ulaşıp ihtiyaçlarını karşılayan Çalıkuşları Platformu 'nun Kayseri 'deki gönüllüleri Hakkari 'deki çocukları sevindirdi. 

Kayseri Gönüllülerinin Temsilcisi Nazlı Erdoğan, konuyla ilgili açıklamasında, "Kayseri 'de Kadın İşbirliğini Geliştirme Derneği (KİGDER) başta olmak üzere bazı STK ve hayrıseverlerin yardımıyla sosyal medya hesaplarımızdan yayınlayarak, bir gün içerisinde ihtiyaç olan 90 adet kışlık ayakkabıyı temin ettik. Bugün itibariyle ayakkabılarımız Hakkari 'nin Durankaya beldesindeki İlköğretim Okulunda eğitim gören çocuklarımıza ulaştırılmak üzere yola çıkacak. Çalıkuşları Platformu, Türkiye 'nin her tarafından eğitim ihtiyacını karşılayamayan çocukları dernekler vasıtasıyla tespit ederek, gönüllüler ve yardımseverler aracılığıyla bu ihtiyaçları karşılamaktadır. Hakkari 'deki çocuklarımızın ihtiyaçlarını karşılayan başta KİGDER Başkanı Sema Karaoğlu ve ekibi ile tüm yardımseverlere teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

Erdoğan, Çalıkuşları Platrofmunun Kayseri 'deki faaliyetlerinin bundan sonraki süreçte daha etkin bir şekilde devam edeceğini sözlerine ekledi. 

Haber Merkezi