KAYSERİ'DE GÜNLÜK CORONAVİRÜS VAKA SAYISI 800 BANDINA ULAŞTI

Koronavirüs vakalarının yeniden artmaya başladığı şehrimizde günlük vaka sayısının 800 bandına ulaştığı öğrenildi.  Sağlam kaynaklardan edindiğimiz bilgiye göre, alınan tedbirlere rağmen Kayseri'de koronavirüs vaka sayısı her geçen gün artıyor.

KAYSERİ'DE GÜNLÜK CORONAVİRÜS VAKA SAYISI 800 BANDINA ULAŞTI

Koronavirüs şüphesiyle hastanelere başvuran vatandaşlardan günde 800 civarında kişinin testinin pozitif çıktığını belirten kaynaklarımız, Kayseri’de ki sağlık alt yapısının bu yoğunluğa hizmet vermeye yettiğini belirterek sayının daha da artmaması için vatandaşa büyük görevler düştüğünü ifade ediyor.

"YÜK ARTIRILMAMALI"

Kayseri’de pandemi hastanesi ilan edilen ve Kovid-19 tedavi sürecinde adeta yoğun bakım hastanesine dönüşen Şehir Hastanesi’nde yoğunluğun fazla olduğunu da kaydeden kaynaklarımız, bu yükün daha da arttırılmaması gerektiğinin önemine dikkat çekiyor.

"KOMŞU ZİYARETLERİ VE AİLE OTURMALARINA SON VERİLMELİ"

Şehrimizde görev yapan sağlık ekiplerinin filyasyon çalışmalarında bulaşmaların odak noktasında komşu ziyaretleri ve aile oturmalarının ilk sıralarda yer aldığının tespit edildiğine işaret eden yetkili haber kaynaklarımız, vaka sayılarının düşürülmesinin elzem olduğunu, artışın beraberinde ciddi sorunları beraberinde getirmesinin kaçınılmaz olduğunu vurguladı.

 

Özel haber – Haber merkezi