Kayseri'de gece hareketli geçti

Kayseri, dün gece asayiş olayları bakımından hareketli anlar yaşadı.

Kayseri'de gece hareketli geçti

Kayseri'de dün gece yangın, uyuşturucu operasyonu, sokağa çıkma kısıtlaması ihlali ve bıçaklı kavga olayları yaşandı.


TALAS'TA YANGIN
İlk olay Talas ilçesinde bir apartman dairesindeki sobadan çıkan yangın oldu.
Yenidoğan Mahallesi Oğulcuklu 1 Sokak'ta bulunan apartmanın üçüncü katındaki bir dairede sobadan yangın çıktı. Apartman sakinlerinin ihbarıyla bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi gönderildi. Maddi hasara neden olan yangın, ekiplerin müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü.


KISITLAMA İHLALİ
İkinci olay da Talas ilçesinde meydana geldi. Komando Caddesi üzerinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması denetimi yapan polis ekipleri, 38 DT 629 plakalı kamyoneti durdurarak Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptı.
Ekipler, ehliyeti olmadığını tespit ettikleri P.D.'ye, 4 bin 946 lira ehliyetsiz araç kullanmaktan ceza yazdı.


450 GRAM ESRAR ELE GEÇİRİLDİ
Bir başka olay Pınarbaşı'nda meydana gelen ve durdurulan yolcu otobüsünde ele geçirilen 450 gram esrarla birlikte, 1 şüphelinin gözaltına alınması oldu.
Olaya göre, Jandarma ekipleri tarafından uygulama noktasında bir yolcu otobüsü durduruldu. Otobüste yapılan aramada 450 gram esrar ele geçirildi. Olayla ilgili yolcu F.Y. gözaltına alındı.


YAN BAKMA KAVGASI
Son olay ise Kocasinan ilçesinde meydana geldi. 'Yan bakma' nedeniyle çıktığı iddia edilen kavgada 1 kişi bıçakla yaralandı.
İddiaya göre, Yenidoğan Mahallesi Özcan Sokak'ta, T.T. ile D.Ö. arasında 'yan bakma' meselesi yüzünden tartışma çıktı.Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu D.Ö. yanında taşıdığı bıçakla T.T'yi omzundan yaraladı. Sağlık ekiplerince Kayseri Şehir Hastanesine kaldırılan T.T. tedavi altına alındı. Polis ekipleri D.Ö'yü gözaltına aldı.
AA