Kayseri 'de amatör ligler ne zaman başlayacak?

Kayseri 'de amatör futbol liglerinin ne zaman başlayacağı merakla beklenirken, amatör kitapçık da dört gözle bekleniyor. Amatör Futbol Ligleri Uygulama Esasları kitapçığı yayınlandıktan sonra liglerin başlama programı belirlenecek.

Kayseri  'de amatör ligler ne zaman başlayacak?

SON günlerde sosyal medyada liglerin başlama tarihinin belli olduğu yönünde çıkan haberlerin duyumdan ibaret olduğu belirtilirken, Türkiye Futbol Federasyonu resmi bir açıklama yapmış değil.

AMATÖR Futbol Ligleri Uygulama Esasları 'nın yayınlanma tarihi ile ilgili henüz net bir bilgi yokken, bu hafta içerisinde yayınlanması bekleniyor.

KAYSERİ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, kitapçık yayınlandıktan sonra Kayseri 'deki Süper Amatör Küme, Birinci Amatör Küme ve alt yapı kategorilerinin programlarını belirleyerek, fikstür ve başlama tarihlerini açıklayacak.

"Kitapçık yayınlanmadan birşey söyleyemeyiz"

Kayseri Futbol İl Temsilciliği Tertip Komitesi 'nden Murat Akgöz, fikstür ve liglerin başlama tarihi ile ilgili yaptığı açıklamada," TFF’nin sitesini sürekli takipteyiz ancak henüz kitapçık yayınlanmadı. Kitapçık yayınlanmadan farklı birşey söyleyemiyoruz. Daha sonra zor durumda kalabiliriz." ifadelerini kullandı.

Ligler tahmini ne zaman başlayacak?

Akgöz," Sezon ne zaman başlayacak derseniz, Süper Amatör Küme 'yi eylülün ilk haftasında başlatmayı düşünüyoruz. Birinci Amatör Küme 'yi de Süper Amatör 'den iki hafta sonra başlatalım istiyoruz. Küçük yaş grupları kitapçıkta yayınlanacak olan Türkiye Şampiyonası’na göre oynatmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Muhammed Kösedağ