Kayseri Sarı-Kırmızıya boyandı

Kayserispor'un 14 yıl sonra Ziraat Türkiye Kupası'nda final oynayacak olması, şehri harekete geçirdi.

Kayseri Sarı-Kırmızıya boyandı

Kayserispor’un 14 yıl sonra Ziraat Türkiye Kupası’nda final oynayacak olması, şehri harekete geçirdi.
Kayseri’de, gündem kupa… Sarı-Kırmızılı renklere gönül veren spor severler, Perşembe gününe bileniyor. Trabzonspor’u 4-2 mağlup ederek finale uzanan Kayserispor sevdası gün geçtikçe daha da büyüyor. Kayseri’de cadde ve sokaklar yavaş yavaş Sarı-Kırmızı renklere bürünmeye başladı. Cumhuriyet Meydanı’nda dev Kayserispor bayrağı asıldı.
Bayrak üzerinde, “Türkiye Kupası finalinde Kayserisporumuza başarılar” ifadeleri kullanıldı.
Bunun yanı sıra şehrin belli yerlerinde Kayserispor’a gönül veren iş insanları da takıma kupada başarı dileğinde bulundu. AFME İnşaat de Talas’ta, ‘Türkiye kupası finalinde Kayserisporumuza başarılar dileriz” şeklinde Sarı-Kırmızılı renklerle yazılı pankart asarak, destek verdi.
Sivas’da oynanan sezonun son maçına giderek takımı yalnız bırakmayan AFME İnşaat yönetim kurulu üyesi Mustafa Taş, Kayserispor’un Türkiye Kupası’nı Kayseri’ye yeniden getireceğine inandığını belirterek, “Kayserispor’un Türkiye Kupasını almasını canı yürekten istiyoruz. Şehir olarak hazırız. İnanıyorum ki, Kayserispor daha önce olduğu gibi kupayı Kayseri’ye getirecektir. Perşembe günü İstanbul’da takımımızı yalnız bırakmayacağız. Binlerce Kayserisporlu gibi biz de Perşembe gününü iple çekiyoruz” diye konuştu.