KAYSERİ İNSAN KAYNAKLARINA ODAKLANDI

KAYSERİ'de insan kaynaklarına yönelik olarak Avrupa Birliği'nden (AB) alınan desteklerle oluşturulan proje tutarının 8 milyon 385 bin 956 Euro olduğu ortaya çıktı.

KAYSERİ İNSAN KAYNAKLARINA ODAKLANDI

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan elde edilen son bilgilerde Kayseri’nin insan kaynakları için oluşturduğu toplam 44 adet projenin bütçe tutarının 8 milyon Euro’yu aştığı görülürken, Kayseri’nin söz konusu bütçe ile ilk 3’te yer aldığı dikkatli çekti. 
 
KAYSERİ HEM PROJE SAYISINDA HEM BÜTÇESİNDE 3’ÜNCÜ
 
Kayseri’nin insan kaynaklarına yönelik olarak AB’den destek alarak oluşturduğu proje miktarında ve tutarında Türkiye’de 3’üncü sırada yer aldığı dikkatleri çekti. Buna göre Kayseri 44 proje ve 8 milyon 385 bin 956 Euro’luk bütçe ile 3, Samsun 54 proje ve 11 milyon 444 bin 314 Euro’luk bütçe ile 2 ve Ankara 64 proje ve 41 milyon 145 bin 835 Euro’luk bütçe ile 1’inci sırada yer aldı.
 
KAYSERİ, İNSAN KAYNAKLARI KONUSUNDA PROJESİ OLAN 18 İLDEN BİRİ
 
Kayseri’nin AB destekleri ile oluşturduğu insan kaynakları alanındaki proje oluşturan 18 il arasında yer aldığı belirlendi. Türkiye’de Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa, Eskişehir, Mersin, Antalya, Konya, Sivas, Samsun, Van, Diyarbakır, Şanlıurfa, Gaziantep, Erzurum, Ağrı, Adana gibi illerle beraber insan kaynakları alanında projesi olan iller arasında yer alan Kayseri, kendi ölçeğinden daha büyük olan bir çok ili geride bırakarak 3. sıraya yerleşti. HABER: KAAN AKBAŞ