Kayseri İl Sağlık Müdürlüğü'nden Rekor Promosyon Kazanımı

Kayseri Sağlık Müdürlüğü'nün il genelindeki 9452 sağlık çalışanını ilgilendiren 5 yıllık banka maaş promosyonu ihalesini 6 Bin 675 TL'lik rekor teklifle Ziraat Bankası kazandı.

Kayseri İl Sağlık Müdürlüğü'nden Rekor Promosyon Kazanımı

İl Sağlık Müdürlüğü Toplantı Salonunda 5 Kasım 2019 tarihinde gerçekleşen ihaleye İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ali Ramazan Benli, Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı Mesut Akdeniz, Yetkili Sendika olarak Sağlık-Sen Başkanı Hakan Keser, diğer sendika başkanları ve banka temsilcileri katıldılar. 6 bankanın katılımı ile yaklaşık 3,5 saat süren ihale, 28. turda, sağlık kurumları için şimdiye kadar verilmiş en yüksek promosyon tutarı olan 6 Bin 675 TL ile Ziraat Bankasında kaldı.
 
İhale sonrası açıklamalarda bulunan Kayseri İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ali Ramazan Benli, ihalenin tüm sağlık çalışanları için hayırlı olmasını dileyerek, “Bugün Kayseri İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı sağlık kuruluşlarının banka promosyon ihalesini burada gerçekleştirmiş olduk. Yaklaşık 3,5 saat süren ihalemize toplam 6 banka katıldı. Bir banka da teşekkür ile geldi. Büyük bir çekişme ile gerçekleşen ihalemiz sonuç olarak kişi başı 6 bin 675 TL olarak sonuçlandı. Bu tutara şimdiye kadar sağlık kurumları arasında ulaşılmış en yüksek rakam diyebiliriz. Yaklaşık 10 bin çalışanımızı düşündüğümüzde 67 milyon gibi bir rakama tekabül etmekte. Komisyon üyesi arkadaşlarımız ve sendikalarımızda burada bize gözlemci olarak katkı sağladılar. Ben Ziraat Bankasını tebrik ediyorum. Özellikle işçi arkadaşlarımıza hayırlı olsun demek istiyorum ilk defa böyle bir kazanım elde ettiler. Tekrardan herkese hayırlı uğurlu olsun” dedi.
 
İhaleye yetkili sendika olarak katılan Sağlık-Sen Kayseri Şube Başkanı Hakan Keser ise “Müdürümüz nezdinde Personel ve Destek Hizmetleri Başkanımız Mesut Akdeniz’e, Şartnamenin hazırlanmasında ve süreçte aktif görev alan Recep Kendir’e ve katılan bankalarımıza, yetkili sendika olarak teşekkür ederek, personelimize hayırlı olmasını diliyoruz” dedi. BÜLTEN