Kayseri amatör liglerden son gelişmeler...

Kayseri amatör futbol liglerinde fikstür tarihi belli olduktan sonra takımlar hazırlıklarını hızlandırdı. Birçok takımda transferler devam ederken, sezon açılışları da sürüyor.

Kayseri amatör liglerden son gelişmeler...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gençlerbirliği Necati Öztürk ile anlaşma sağladı

Kayseri Süper Amatör Küme ekibi Kayseri Gençlerbirliği antrenörlük konusunda Necati Öztürk ile anlaşma sağladı. Geçen sezon Yemlihaspor ile sezona başlayan ve lig bitmeden takımdan ayrılan Öztürk, yeni sezon öncesi Gençlerbirliği ile masaya oturdu. Taraflar anlaşma sağladı ve sözleşme imzalandı.

Yolspor’da hoca Mehmet Kındık oldu

Süper Amatör Küme ekibi Kayseri Yolspor’da teknik adamlık koltuğuna Mehmet Kındık getirildi. Yöneticiler Ahmet Akçeşme ve Levent Karabacak ile bir araya gelen Kındık, sözleşmeyi imzaladı. Kolları sıvayan Kındık, yeni sezon öncesi iyi bir kadro kurup iddialı bir takım olmak istediklerini söyledi.

Yemliha'da iç transfer çözülüyor

Süper Amatör Küme'ni yeni ekiplerinden Yemlihaspor, iç transferde 6 isimle yola devam ediyor. Kaptan Serhat Özdemir ile yeniden sözleşme imzalandıktan sonra tekrar yollar ayrıldı. Daha sonra Mor-beyazlı ekip, iç transferde Mustafa Bartu, Kadir Oğuz, Ömer Yasin Evler, Mustafa Yıldırım, Ferdi Yılmaz ve Yusuf Berat ile yeniden el sıkıştı.

Kayseri Göktürkspor kolları sıvadı

Birinci Amatör Küme ekibi Göktürkspor yeni sezonda teknik direktör olarak Ersel Turkal ile anlaşma sağladı. Kulüp Başkanı Mustafa Büyükbahçeci ve başkan yardımcısı Onur Yıldız, antrenör Ersel Turkal ve yeni transferle bir araya gelerek başarılar diledi.

Göktürkspor’un yeni transferleri;
Mert Hakan Yılmaz
Oğuzhan Onat
Rıfat Demirbilek
Emre Yılmaz
Mustafa Özcan
Eymen Yağmur

 

Trend Gayrimenkulspor kahvaltıda buluştu

Yapılan sponsorluk anlaşması sonrası Cuma Uluçay Talasspor olan ismini Trend Gayrimenkul yapan ekip, yeni sezon öncesi takım olarak kahvaltıda buluştu. Antrenör Orhan Uluçay," 3-4 takviye daha yapmayı düşünüyoruz" dedi.

Hafta sonu Emar Otel'de kahvaltıda buluşan Trend Gayrimenkulspor, kros yaparak çalışmalarına start verdi. Yoğun tempoda çalışacak olan ekip, yeni takviyelerle lig için hazır hale gelmeyi hedefliyor.

 

Muhammed Kösedağ