Kayıt olmak için Kayseri'den Niğde'ye 130 kilometre pedal çevirdiler

Kayseri'de yaşayan bisiklet sporcusu 2 kişi, Niğde Gençlik ve Spor Bisiklet Kulübüne kayıt olmak için 130 kilometre pedal çevirerek kente geldi.

Kayıt olmak için Kayseri'den Niğde'ye 130 kilometre pedal çevirdiler

Ersin Ersoy (37) ve Gökhan Sarı (19), Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Gençlik ve Spor Bisiklet Kulübüne kayıt yaptırmak için Kayseri'den Niğde'ye bisikletleriyle geldi.

Ersoy, AA muhabirine, 9 yaşından beri bisiklet sporuyla uğraştığını belirterek, "Niğde Gençlik ve Spor Bisiklet Kulübünde yaş sınırlaması olmadığı için burayı tercih ettim. Birçok kez profesyonel yarışlara katıldım ama hedefime ulaşamadım. Hedefim milli takıma seçilmek. Bundan sonra Niğde adına yarışmalara katılacağım ve o çok istediğim milli takıma katılma hayalimi gerçekleştireceğim. Kayseri'de yaşıyorum. Niğde, bisiklet sporu açısından iyi bir il." ifadelerini kullandı.

Gökhan Sarı ise 2018'de Kayseri'de düzenlenen okullar arası yarışmada Türkiye ikincisi olduğunu, bundan sonra Niğde adına yarışacağını aktardı.

Gençlik ve Spor Bisiklet Kulübü antrenörü Özcan Kodaz da "Kendilerini kabul ettik. Önümüzdeki süreçte Niğde adına yarışmalara katılacaklar. Bu iki sporcunun Kayseri'den Niğde'ye bisikletleriyle gelmesi azimli olduklarını gösteriyor." dedi.

AA