'Kadın teşkilatlarımız olmazsa olmazımız'

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları 6. Olağan İl Kongresi öncesinde düzenlenen Vefa Programı'na katıldı.

'Kadın teşkilatlarımız olmazsa olmazımız'

Başkan Büyükkılıç, programda yaptığı konuşmada, AK Parti Kadın Kolları teşkilatlarının her zaman kaliteli ve başarılı işler ortaya koyduklarını dile getirerek, “Allah emek veren bütün üyelerimizden razı olsun” dedi.

AK Parti Kadın Kolları 6. Olağan İl Kongresi’nde herkese başarılar dileyen Büyükkılıç, konuşmasına şöyle devam etti: “Kamu kurum kuruluşları, sivil toplum örgütleriyle ya da kendi teşkilatlarımızla dayanışmanın da çok şükür bereketini yaşıyoruz. Sizlerin duasını bekliyorum, bizler sizlere dua ediyoruz. Sizlerin gayretiyle buraya geldiğimizi biliyoruz. Bundan sonra yönetimde yer alacaklar var, almayacaklar var.  Yönetimde olan ya da olmayan olmak önemli değil. Önemli olan Allah rızası için hiçbir hesabı, konumu durumu olmadan hem dua edip, hem de çalışıp, davaya katkı sağlamak. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.”

Büyükkılıç’ın Kadın Kolları Teşkilatı’na her zaman destek olduğunu ifade eden AK Parti Kadın Kolları Başkanı Emine Timuçin, Büyükkılıç’ın arkalarında adeta manevi bir güç olduğunu vurguladı.

Kurumsal Haber